Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:07 | September 24, 2012

Dagens fråga: Favoritmärke?

Idag tänkte jag kolla med er vilket som är erat favoritmärke, och varför?

/Wich is your favourite brand, and why?

 


79 kommentarer79 kommentarer om “Dagens fråga: Favoritmärke?”

  Too faced, de har bra produkter, testar inte på djur jag gillar också urban decay som inte heller testar på djur, har väldigt bra smink

  Reply

  När det gäller mascaror är Lancome definitivt mitt favoritmärke, har aldrig hittat så bra mascaror från något annat märke. De är verkligen fantastiskt bra, speciellt Hypnose mascaran. I övrigt gillar jag Smashbox, tycker de har väldigt bra och fina produkter!

  Reply

  Too Faced, Isadora och MAC är mina favoriter märken.

  Reply

  Dior och M.A.C! Diors mascara älskar jag, även deras skuggor. M.A.Cs läppennor och läppstift är gudomliga. Har använt clarins foundation nu och den är den bästa jag provat än så länge.

  Reply

  e.l.f. helt klart!! billigt, riktigt bra och en snygg, stilren design! 😀

  Reply

  bareMinerals foundationpuder. Känns lätt på huden och man känner sig inte för sminkad. Make Up Store primer och ögon skugger. Bra färger och sorter hela dagarna. MaxFactor mascara False lash effect hat varit en stor favorit i flera år. Separerar bra, smulat inte och fransarna blir super långa.

  Reply

  blev helt frälst på IDUN för ett tag sedan, och det känns som att det kommer förbli så lääänge. älskar att de har så rena produkter som känns toppen på huden. inte missnöjd med något jag testat från dom än så länge.
  men det jag inte kan släppa från andra märken är mina älsklings-läppstift från make up store. förutom dessa är jag redo att hädanefter enbart hålla mig till IDUN..:)

  Reply

  Make up store, FACE stockholm och UNE natural beauty är mina favoriter helt klart! Den sistnämde har sjukt bra produkter för ett bra pris dessutom 🙂

  Reply

  MAC när det gäller ögonskuggor, Lancome och Dior när det kommer till foundation!

  Reply

  Hej,
  som svar på din fråga tror jag att i alla dessa företag är några produkter som jag gillar. Jag har ännu inte på marknaden zanlazłam tillverkaren som skulle uppfylla mina behov helt kosmetiska.
  (Ledsen för syntaxen i yttrandet, men jag skriver på svenska Använda Google Translator)

  Reply

  Jag har olika märken på allt typ. Id varvas med flytande foundation (inte hittat nån favorit där. Senast inköpta är Too Faced, tror inte att jag riktigt gillar den), rouge från diverse osv osv.

  Reply

  Med tanke på att både L’Oreal (med nästan ALLA sina serier), M.A.C, Estée Lauder, MaxFactor och Yves Rocher använder sig av djurförsök vilket jag är strikt emot så måste det nog bli Make up Store.

  Reply

  Make Up Store – Cover all mix (skulle aldrig klarat mig utan den)
  och alla fina skuggor. Bra kvalitet på sminket.

  The Body Shop – För att deras produkter ej djurtestas. Bra kvalitet på sminket.

  Reply

  När jag tänker efter har jag inte testat så många olika märken haha!? Började köpa grejer från make up store och har fortsatt med det. Dock kör jag bas från bare minerals och mascara från une.
  Kanske ska testa mina vingar och prova något nytt någongång 😉

  Reply

  Måste lägga till, sephora kommer ju till täby snart så då lär det bli en hel del shopping! 😀 har aldrig testat deras grejer men har hört att dom är grymma! 🙂

  Reply

  Sephora!!!! Kommer go bananas när dem öppnar. Älskar deras butiker!!!

  Reply

  Lancome är nog min favorit, de underbara skuggpaljetterna & deras juciy tubes, sen mascarorna är ju helt fantastiska. Gillar jag även Clarins läppglans som är lite mindre kletiga men doftar så gott!

  Reply

  MAC tycker jag har sjukt bra kvalité på sina produkter, älskar MAC.
  MUS kommer inte långt efter men jag tycker MAC är snäppet vassare.
  Sen är det rätt utspritt vad jag har för favoritmärken, gillar vissa produkter i olika märken 🙂

  Reply

  Har inte testat så många märken alls. Snöade in på Maybelline ett tag, och innan dess var det Loreal. Sen har man väl testat utstrött, från olika. Men nu kör jag mestadels med Oriflame, prisvärda produkter och har aldrig gjort mig besviken! 🙂

  Reply

  Mina favoriter är just nu produkter från Make Up Forever, Urban Decay, Too Faced och Make Up Store och eftersom jag bor i Italien är ett bra budget märke Kiko Make Up Milano

  Reply

  För smink är de nog makeupstore och för hudvård är de Clinique:)

  Reply

  Make Up Forever, Urban Decay, Too Faced, Make Up Store och bra budget Kiko Make Up Milano

  Reply

  På djurens rätts hemsida listar de alla företag som är 100% INTE DJURTESTADE, och vad gäller smink är det bara Body Shop i princip som är med där. Loreal, Isadora, Clinique m.fl testar inte själva däremot köper de in produkter av andra företag som testar på djur.

  Tycker ärligt talat att det känns skit att vi år 2012 fortfarande testar på djur!!!! …och vi är alla för dumma och/eller för ovetande för att ens bry oss?! Eller så kanske vissa bara helt enkelt inte bryr sig… Det enda folk bryr sig om nuförtiden är att saker ska vara billiga, om det sen har dött tio djur på vägen till min mascara, det spelar liksom ingen roll. SKITTRIST!

  Reply

  Är en sådan person som gärna snöar in på ett märke och nästan slutar använda allt annat, så Make up store är mitt favoritmärke. Så sjukligt härliga skuggor osv. Och ett väldigt bra pris för kvaliten! 🙂

  Reply

  Jag gillar nog Isadora bäst; äälskar deras mascaror, ögonskuggor, läppstift och såklar nagellack (är en sucker för nagellack)! Allt är fint, bra kvalitet och bra pris 🙂

  Reply

  Jag använder mig av clinique till basen, har inte testat så mycket annat för är lite för snål för att riskera fall det skulle vara sämre:]]
  Sen i övrigt så spelar det faktiskt inte så stor roll, bara jag har mineral foundation till min hy.
  Men Linda, det hade varit jätte kul att få höra reccentioner av de lite billigare märkena, allt från h&ms egna till clinique, lixom märken under tre hundra, man vet ju att de inte är lika bra, men vi som bara lever på studiebidraget har oftast inte råd med så mycket dyrare märken, så det skulle ju vara fantastiskt kul att få en lista på vilka billiga foundation som är bättre än andra..
  Kram Linda och tack för en fin blogg full med inspiration!!

  Reply

  Make up store framförallt på skuggor, lily lolo mineralpuder är grymt o budgetmascaran voluminous 4X WP är den bästa jag testat! Den kladdar inte o du kan enkelt välja om du vill va naturliga eller mer partyfransar!

  Reply

  MAC, då deras produkter passar så bra med min etremt känsliga hy.

  Reply

  Jag har olika favoritmärken beroende på vilket område i sminket det har. Tikei är ett favoritmärke då de är billiga, icke djurtestade och veganska. Gillar märken som är icke djurtestade och veganska. Kan kortfatta det med Tikei, Idun minerals, lush fresh handmade cosmetics, Urban decay och sleek makeup.

  Reply

  Id & make up store för det är dom jag tål.. 🙂

  Reply

  Chanel, Lancôme och IsaDora är mina favoritmärken. Dock gillar jag MUS skuggor bäst .)

  Reply

  Jag älskar MUS just för att det är så sjukt bra produkter, Isadora har bra läppglans och concealer. Skulle vilja testa på MAC och Sephora! 😀

  KRAM!

  Reply

  MAC och make up store är mina absoluta favoriter för att deras produkter håller hög kvalitet. När det gäller mascara håller jag mig däremot till Max Factor.

  Reply

  Benefit! Älskar allt där. Blir ruinerad på det märket varje gång jag besöker någon butik som har det… Annars är ysl concealer Och diors mascara bäst! Gillar too faced och diors foundation också!

  Reply

  Mitt favoritmärke på basprodukter är Tikei och på mascara isadora.

  Reply

  Jag skulle säga att IsaDora är en favorit just på grund av att jag köper mer nagellack än smink och då är IsaDora oerhört prisvärda. Dessutom har de en billigare mascara som är vväldigt bra och jag har använt i flera år. Annars måste jag ju säga Make Up Store. Underbara produkter men tyvärr har jag inte så jättemycket från MUS då plånboken oftast får bestämma 🙂 då blir det rätt dyrt med MUS.

  Reply

  Jag älskar ögonskuggorna från MUS, tycker bara dom är liite onödigt stora. Mindre och billigare vore att önska. Mist skuggor är också bra men samma sak där. Har en palett från Nyx som gillas skarpt. Too Faced BB-crème är fantastisk, och bästa pudret tycker jag är Clarins…!!

  Reply

  Dior är min favvo i det mesta, men MUS skuggor tycker jag är väldigt fina! När det gäller mascara så gillar jag clinique high impact och flera från lancome!

  Reply

  Jag gillar ID och makeup store..men också elf..det är billigt, bra! 🙂

  Reply

  När det gäller basen så är det Tikei som är min favorit. Fantatsik foundation till grymt bra pris. När det gäller ögonskuggor så är det Urban Decay, Sleek och Tikei som är mina favoriter.

  Min tidigare favorit bland mascaror var Lumene blueberry volume mascara men de har ändrat formulan till det sämre.

  Reply

  Urban Decay för high end och NYX för budget.

  Reply

  Jag använder väldigt många olika märken för tillfället men de jag är mest nöjd med än så länge är Clarins (deras matte foundation är grym för mig som har fet hy), Too faced (deras ögonskuggsprimer <3) och E.l.f (billiga produkter som ofta håller bra kvalitet).

  Reply

  Jag är för tillfället fullkomligt The Body Shop -frälst. De har bra penslar och bra hudvårdsprodukter. Kiko of Milano är också en favorit. Synd att deras produkter inte säljs utanför Italien. Jag köpte en massa smink av Kiko på flygfältet i Italien och blev väldigt glatt överraskad; bra nagellack och otroligt snygga ögonskuggor. Make Up Store har heller inte ännu gjort mig besviken och jag har varit trogen användare av Guerlains fantastiska eyeliner nu i två år.

  Reply

  Helt klart Christian Dior ! Allt! Från make up till hudvård till parfymer! Det är produkter som verkligen håller vad som lovar. Och i all make up finns det näring eller fukt! Extremt hållbara och med en Christian Dior tutch i varje produkt eftersom Dior började som mode skapare.

  Reply

  Köper nästan allt mitt smink från Make up store då det är det jag är van vid och då kan jag vara säker på att jag får bra produkter till ett ändå rimligt pris. Till foundation och mascara använder jag dock Maxfactor, det är min favorit bland de “vanliga” budgetmärkena.

  Reply

  Använder i princip bara smink från Oriflame – prisvärda och helt underbara produkter som aldrig gjort mig besviken! Min mascara därifrån gör mina fransar hur långa som helst! Dessutom är deras policy att aldrig testa något på djur! Däremot puder och brynpenna är från hm:s egna linje, för de ar de enda jag testat som håller i stort sett hela dagen på mig.
  När det kommer till rengöring är mina mirakelprodukter Vichy:s gröna serie. Har nog aldrig blivit så glatt överraskad över en rengöringsserie förut!

  Reply

  Chanel – Jag älskar märket i sig men tycker man blir medveten om vad man får för pengarna och så känner man sig väldigt lyxig i deras produkter.
  MUS – Jag älskar servicen man får i deras affärer och tycker att produkterna är bra och håller länge! Så är prisklassen vääääldigt bra!
  YSL – Läppstiften därifrån är gudomliga.
  Loréal Paris – Volume million lashes mascara är den bästa mascaran jag har haft än så länge.

  Reply

  Jag använder många olika märken men två märken gillar jag extra mycket. Make up store för deras ögonskuggor och ögonpennor framför allt. Isadora kommer alltid med snygga och lite ovanliga färger på nagellacken och ögonskuggorna. När det gäller mascaror köper jag bara Diorshow Extase.

  Reply

  Jag älskar MAC. Tycker att dom har underbara produkter och att dom ofta kommer ut med vackra och intressanta kollektioner är absolut ett + i kanten. Jag tycker att produkterna känns lyxiga och stilrena. Vad dom än gör så levererar dom helt enkelt! 🙂

  Reply

  Benefit
  Too faced
  Urban Decay
  Laura Mercie
  MUS
  MAC
  Tarté

  Reply

  MAC är stommen i min makeup. Bra produkter som sitter och har mkt piggment.
  Kan mixa upp det ibland med ngn ny rolig testprodukt från toofaced, smashbox eller MUS.
  Bästa mascaran är utan tvekan Djv fiberwig..inge kladd, inge smul och smudge. Går att bada med och springa i regn.

  Längtar efter Sephora för dom har så mkt roliga produkter, penslar och kits..typ saker man inte visste att man behövde och inte kan förstå att man klarat sig utan?! 🙂

  Reply

  Isadora får helt klart guldet! Riktigt bra produkter. Har inte stött på en enda dålig produkt (har provat allt från foundation till eyeliner etc) och dom testar dessutom inte på djur vilket gör allt helt underbart!
  Makeup store för en helt värdig silver plats! Multi lash maskaran är den bästa jag någonsin testat och mamma håller med på detta!
  Brons platsen vet jag inte vem den går till. Möjligtvis Loreal eller Maybelline men dom testar på djur och jag vill därför inte att dom ska vara med på nån lista.

  Använder nästan bara produkter från isadora och MUS!

  Reply

  Tikei helt klart! Väldigt bra kvalité till väldigt bra pris! Att de sen är bra för huden och inte testade på djur är ju ett stort plus 🙂

  Reply

  Jag använder mest ögonskuggor, och mina favoritmärken på dem är Urban Decay (Naked Palette är helt underbar!) och Make Up Store!

  Reply

  Jag bara älskar oriflame så mycket! Dom har så bra produkter till så bra pris, och det är inte sämre kvalitet bara för det, dom har ett gigantiskt utbud med allt från tvålar till den finaste ögonskuggan. Deras hudvårds serier är verkligen jätte jätte bra och sminket sitter perfekt. Vill även tipsa om deras primer, den är såå sjukt bra till det priset, sminket sitter hela dagen och funkar även på ögonskuggorna! 😀

  Reply

  Alla märken har ju sina speciella produkter som sina ” guldklimpar” inget märke har liksom allt som är bra ( enligt mig) Det är är mina guldklimpar ifrån olika märken 🙂
  Primer: smashbox
  Foundation: bareminerals
  Brunpuder: Warmth bareminerals
  Highlighter: benefits whats up!
  Rouge: make up stores, smog och power
  Mascara: maxfactor, false lash
  Ögonskugga: Make up stores!
  Läpparna: Chanels rouge nr:36
  Naglarna: O.P.i s nagelack eller mavalas om jag vill ha en lite billigare variant.

  Reply

  IDUN säger jag bara! Världens bästa smink som har gett min känsliga hy en andra chans.

  Reply

  mina favoritmärken är lime crime och inglot tycker doms ögonskuggor sitter bra och inte testat någon bättre primer till ögonskuggor som lime crime har

  Reply

  Diors Forever foundation, Lancômes mascaror, Cliniques puder och MUS concealer!! 🙂

  Reply

  Sephora helt klart, är så glad att de ska öppna en i täby!

  Reply

  L’Oreal äger nästan 40 märken och du nämner inte ett ända, Är det ett Statement?

  Reply

  Too Faced och Isadora för att dom inte testar på djur! Sen är Too Faced otroligt bra!

  Reply

  Make up store. Riktigt bra kvalité men inte alldeles för dyrt. Gillar även Too faced, men det är lite för dyrt för mig så jag ha inte provat det.

  Reply

  Jag har några favorit märken tikei har de absolut bästa mineral foundations jag någonsin prövat och jag har provat allt från id till elf och allt där emellan, men ingen slår deras! Sedan maxfactor false lash effect mascara är min favorit ger långa och fylliga ögonfransar. Ögonskuggor tycker jag elf är bäst på och har dessutom bra priser. Bäst rouge har maybelline tycker jag.

  Reply

  Jeg har ikke testet alle disse merkene, men Isadora sine mascaraer liker jeg veldig godt 🙂 Oriflame har også kjempegode produkter, og i tillegg tester de ikke på dyr, så jeg har mye sminke og hudpleieprodukter derfra 🙂 Og når det kommer til leppestift så kjøper jeg det kun fra MUS, The Body Shop eller Gina Tricot – sistnevnte er kjempebillig og sitter leeeeenge! 🙂

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här