Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:37 | October 24, 2012

Färglägga en tisdag!

Igår var jag i Stockholm och gjorde lite sminkjobb.
Dagen började med att sminka snygga Maxinne till Hells kitchen. Det blev en blå och en rosa sminkning.
Den rosa får ni se här nu, men den blå är lite hemlig än sålänge 🙂
Morgan Ekner var fotograf.
Längtar tills nästa vecka då vi ska köra gul, grön och lila också. 🙂

/Did some photoshoots in Stockholm yesterday.

 


5 kommentarer5 kommentarer om “Färglägga en tisdag!”

  Hej Linda. 🙂 Har läst din blogg ett tag, har fått grymt mycket tips. Är väldigt sugen själv på att gå en make up artist- kurs. Gjorde du din via make up store? Undrar också över din primer som du skrev om tidigare, använder du den även på ögonlocken, eller har du en speciell där? Får ju aldrig min ögonskugga att sitta kvar! Kram

  Reply

  Kan du tipse om en bra lipliner fra MUS som passer til nude lepper, som gjør at de ser mer fyldige ut :D?

  Reply

  Hej! Jag har inte följt din blogg så jättelänge så vet inte om du gjort det här förut, men det skulla vara jättekul/bra om du gjorde ett inlägg med tips på hur man till så lite pengar som möjligt (säg ca 500:-) kan fylla sin sminkväska med schyssta produkter. För den som inte har mycket pengar och inte kan så mycket men ändå vill kunna sminka sig fint till vardags och typ enklare fest. Det är svårt för oss fattiglappar att “testa” en produkt, man kanske köper en till ett bra pris som verkar bra, men när man prova ordentligt så suger den. Då kan man ine bara köpa en annan eftersom man redan har en. Förstår du dilemma haha?
  Älskar din blogg btw, du är otroligt duktig!

  Reply

  Kommentera gärna vad du tycker om mitt kök, har lagt ut massa bilder. Skulle va kul att höra vad du tycker. 🙂
  Kram

  Reply

  Hej Linda jag ska klä ut mig till häxa imorgon i skolan , om du hinner kan du snälla göra en smink totroial på det?
  Kram

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här