Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

20:03 | October 30, 2012

Fixa skarpa närbilder!

Skaffade mig nyligen en närbildslins till kameran för att kunna ta bilder på ÄNNU närmare håll..
Och jäklar vad coolt det kan bli! Som övre bilden, den är inte inzoomad
Jag klantade dock till det och beställde en för liten lins först, så fick skicka tillbaka den, så nu har jag rätt!
Funkar att skruva på ett vanligt objektiv. 🙂

109kr kostar dessa på Fotofyndet.se

Got a new macrolens for my camera the other day..
It’s gonna be some crazy pics now 🙂 


15 kommentarer15 kommentarer om “Fixa skarpa närbilder!”

  hej, vad har du för kamera och objektiv?:)
  gör gärna ett inlägg om det i bloggen 🙂
  varför den är bra och så 🙂

  Reply

  Snyggt! Jag har en lins som denna, typ, men glömmer bort att ta med den när jag beger mig ut med kameran. Så himla synd,

  Reply

  Tack för tipset! Tror den funkar lika bra för matbilder? 🙂

  Reply

  Vad använder du för kamera? Och vad har du för “delar” till? 🙂

  Reply

  Hej hej vackra Linda 😀

  Jag älskaaar smink ÄLSKAR, jag vill bli en makeup artist men jag undrar hur mycket man tjänar på det ?
  Tack;D

  Reply

  Hej Linda! Bra tips!
  Har du något mer tips på hur man tar bra bilder på makeupen? Förutom bra ljus då, till exempel inställning på kameran, vinkel eller något. Du är bäst!

  Reply

  ÅH! Samma fråga som de andra…vilken kamera, passar linsen till Canon?

  Reply

  Hej. Har precis införskaffat mig sådana oxå. Jag beställde både tre-packet m +1,+2,+4 och den du visar m +10. Men jag undrar lite vad du kör m för inställningar t de M,A,S el P och vad du gör för inställningar på bländaren och I Får det inte riktigt att fungera som jag vill tyvärr:( o så undrar jag hur nära linsen du sitter då för att få en skarp bild? Skulle uppskatta massor om du kunde göra ett inlägg med bra tips och inställningar på just makeupfoton bortsett fr gärna dagsljus och utan blixt. Dina bilder e alltid så fina!!! Stor kram o tack för en bra blogg!!

  Reply

  Hej Linda! 🙂 jag fotar väldigt mycket men har dock inte testat närbildslins än men måste man ha ett macroobjektiv för att sätta linsen på eller funkar linsen även på orgnialobjektiven till kameran (har en canon eos 550d) och tex teleobjektiv med macro. ?
  tack på förhand! 🙂

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här