Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

12:01 | October 31, 2012

Todays look – I want to believe

Sorry att jag tjatar om BonBon.. Men idag ska jag iväg och göra en omslagsplåtning i looken

Jag har använt/I’ve used
Too faced shadow insurance
MUS MS Cupcake
MUS MS Cinnamon Bread
MUS MS Pistagio Biscotti
MUS MS White
MUS MS Yaya
NYX The curve jet black eyeliner
Loreal volume million lashes waterproof
Ardell lashes 305

Läppar/lips
MUS Lipstick Ardell

Kinder/cheeks
MUS MS Smog
NYX Butt naked Palette


20 kommentarer20 kommentarer om “Todays look – I want to believe”

  Mycket vackert! En fråga: Hur tar du bäst hand om din hud, eftersom du använder smink ofta?

  /Catarina

  Reply

  Omg vad din hårfärg är snygg! Vilken hårfärg anväder du? 🙂 Vorre jätte tacksam för svar!!!!! 😀

  Reply

  Hej Linda. Nu är det så att jag har prövat hur många foundation som helst. Och alla jag använder gör att jag blir orange i huden. Vet inte riktigt vilket håll min hud går åt. Men jag tror det går mot det gula hållet. Kan du rekomendera någon bra foundation som går åt det gula hållet. Sen har jag lite problem/känslig/torr hud i ansiktet. HJÄLP, tycker inte riktigt att de på Kicks där jag bor är bra på att fram någon foundation till mig. Hur skall jag göra??

  Reply

  Kommenterar aldrig bloggar, men alltså… Du är ju bara för VACKER! Linda, du är helt fantastisk. Hoppas du tar detta till dig för jag beundrar dig verkligen!!

  Reply

  Herregud så vacker du är! Kan du inte visa dina hudprodukter? och hur du tar bäst hand om din hy?

  Reply

  Snygga färger gillar det mycket. Undrar hur du gör den snygga eyeliner dur har ingen video på det eller kan du göra en. Skulle bli så himla glad om man fick se hur du gör den 🙂

  Reply

  Du är grym! Kan du inte tipsa om en bra vattenfast eyeliner som man kan ha på vattenlinjen? Lyckas inte få det att hålla!

  Reply

  Jag har så himla dåligt samvete för att jag är sämst på att kommentera. Men sitter i Australien och läser din blogg varje dag, ska du veta! Du är så sjukt duktig och inspirerande. Dessutom verkar du vara en jättetrevlig människa!
  Fortsätt som vi gör (men glöm inte att ta de lugnt ibland också)!
  KRAM

  Reply

  Jättefint!! 🙂 vad använder du för märke och färg på hårfärg? 🙂

  Reply

  Hallooo 🙂 Vilken hårfärg använder du? 🙂

  Reply

  Vad fint ditt hår va här! Kan du inte göra en video hur du gjorde? 🙂

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här