Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:01 | November 20, 2012

Yesterdays look – feel the distance, bring us closer

Att jag gör gårdagens look beror på att ljuset från mina lampor blir bäst när det är mörkt ute, och jag vill ju ge er så bra bilder som möjligt 🙂

Jag har använt/I’ve used
MUS Eyepencil Illusion
88palette från ?
MUS MS White
MAC Reflects glitter bronze
MUS Eyepencil black
MUS Cake eyeliner black
Loreal Volume million lashes waterproof
Fransar från Gina Tricot

läppar/Lips
Dior Diorific Marilyn
MUS Lipgloss wand Amaryllis

Kinder/cheeks
MAC Mineralice skinfinish lightscapade
MUS CS Babydoll


25 kommentarer25 kommentarer om “Yesterdays look – feel the distance, bring us closer”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Har du det där sminket när du går till jobbet eller sminkar du dig och tar bilder för bloggens skull?
  Grym blogg och inspiration!!

  Reply
 • Jobbar jag så har jag absolut det såhär på jobbet 🙂

  Reply
 • Wow, the look is awesome! Love the colours of the e/s, the golden glitter and the lipstick!! ♥
  xx

  Reply
 • Fantastiskt snyggt! Jag måste bara fråga, fäster dina Reflectsglitter från MAC på ögonskuggor? Jag har försökt att lägga glittret ovanpå ögonskuggor men de faller av, jag måste ha en klistrig bas under och lägga glittret direkt ovanpå. Funderar på att använda mixing liquid nästa gång .. Hur gör du? Må gott!

  Reply
 • De fäster ju inte helt och hållet, men med en fluffig borste bara över en make-up får man ett fint skimmer, vill jag ha reflects mer komprimerad får jag dock ha primer under.

  Reply
 • Ögonen är jättefint sminkade! Det glittrar så fint! Tycker däremot inte läppstiftet passar till looken helt och hållet, det är något som inte stämmer där tycker jag bara.

  Reply
 • wow! riktigt snyggt! kan du inte lägga ut en video-tutorial, skulle vara så roligt att se hur du gör dina lite mer komplicerade sminkningar! 🙂 blir ju aldrig riktigt lika snyggt när man gör det själv liksom 😉

  Reply
 • Jäklar vad läckert!!!

  Reply
 • Älskar de små prickarna! Verkligen pricken över i:et 😉

  Reply
 • Hej Linda, jag tycker du har en grym blogg… Du är grymt bra!!!

  Jag undrar om du är i Skåne ibland? OCH om du skulle kunna tänka dig att ha en liten ssminkkurs för mig och vad den isåfall skulle kosta… Jag är äldre, extremt överviktig memed vad jag upplever svullna/hängiga övre ögonlockar. Jag skulle vilja veta hur jag bäst sminkar mina ögon.

  Tacksam för svar 🙂

  Reply
 • SÅ.JÄVLA.BRA.BLOGG. Blir så inspirerad och ser fram emot dina inlägg varje dag! Som mammaledig är detta min vardagsglamour 🙂 ÄLSKART! Nu till en fråga. Din töjningsring i örat, vilken diameter har du och hur gör man? Tycker att det är galet läckert och vill ha! Inte Afrika stor utan sådär nätt och snögg som din 🙂 Kan du hjälpa mig? Kanske göra ett inlägg om det med sådär fina bilder som du brukar göra… eller bara pm:a mig om hur du gör… Vilket du vill och hoppas på att du kan/hartid/orkar/vill.

  TÄNX// Trogen läsare Bella

  Reply
 • Tack för fina ord 🙂 jag har 5 mm i öronen

  Reply
 • Hej!
  Wow, detta var den absolut snyggaste looken hittills! Alltså av alla dina sminkningar jag sett de senaste månaderna. Det är så härliga färger och de passar så himla bra ihop. Riktigt snyggt!

  Reply
 • Supersnyggt! Får lite rymdkänsla av färgerna på ögonen 🙂

  Reply
 • Superfint!!

  Reply
 • Så galet snyggt! Linda, vad är det för lampor du har? Jag är på jakt efter lampor som passar när man ska fota sminkbilder. Det är så mörkt när jag kommer hem från jobbet om kvällarna så det är nästan helt omöjligt att fota. Kram!

  Reply
 • Jäklar vad snygg alltså!

  Reply
 • Hei! Hvor får du kjøpt de piercingene du har på toppen av øret ? Og hva kaller man den slags piercing ? 😀 Superfine er de!

  Reply
 • Grymma färger! 🙂

  Reply
 • Hade liknande smink häromdagen.
  Fast ditt är ju klart mycket snyggare!! 🙂

  Reply
 • Hade liknande smink häromdagen.
  Fast ditt är ju klart mycket snyggare!! 🙂

  Reply
 • Jätte fin sminkning! gud vilka coola ögon. 😀

  Reply
 • Jag måste fråga hur du får din skugga att sitta så bra under ögonen ? När jag använder mycket så hamnar det till slut i “vecken” under ögat och det ser ut som jag har mörka ringar :/ Älskar din blogg, du har sån talang ! 🙂

  Reply
 • Jättefint!

  Reply
 • jätte snyggt !! 🙂

  Reply