Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

19:12 | November 25, 2012

Mascaratest – NYX vs Loreal

Två budgetmascaror i samma prisklass. Vilken är egentligen bäst?

NYX Doll eyes mascara Long lash
Ganska torr mascara som ger låånga fransar. Parfymfri, enkel att ta bort och håller bra hela dagen.
Bra borste som gör att man lätt kommer åt alla fransar.
Håller en fin böj om man böjt fransarna innan.

Loreal Volume million lashes excess
Ett nyförvärv i Volume million lashes-familjen som annars är väldigt omtyckt! Jag gillade inte denna tyvärr. Den är väldigt parfymerad vilket irriterar (iallafall mina) ögon. Den ger ingen speciell  varken volym eller längd. Mina fransar pekar rakt fram även om jag böjt dem tidigare. Mascaran är ganska blöt.
Den stora gummiborsten gillas dock!

Vinnare: NYX tar hem segern med bravur.

/NYX Doll Eyes Mascara Long Lash
Pretty dry mascara that provides looong lashes. Free from perfume, lasts all day and is easy to remove.
Great brush that allows you easy access to all the lashes.

Loreal Volume Million lashes excess
A new member in the Volume Million lashes family that otherwise is very popular! I did not like this unfortunately. It is very perfumed which irritates (at least my) eyes. It gives no specific either volume or length.
I like the big rubber-brush though

Winner: NYX take home the victory!


16 kommentarer16 kommentarer om “Mascaratest – NYX vs Loreal”

  NYX Cosmetics utför inte heller djurtester vilket L’Oreal gör 😉 så det var ju bra att du kunde rekommendera det djurvänliga alternativet!

  Reply

  Jag använder Million Lashes i vanliga fall och den är underbaaaaaaar! Sen köpte jag den vattenfasta varianten inför en utlandsresa. Provade den vattenfasta här om dagen, KATASTROF!! torr och fransarna står rakt ut och smular bara sönder! Tips på bra vattenfast mascara!!??

  Reply

  Estée lauder har en fantastisk vattenfast mascara! sumptous volume heter den. kostar en slant, men den bästa jag testat!

  Reply

  Hej Linda. Har du testat någon av body shops mascara? =)

  Reply

  Tycker också att du skall göra fler såna här inlägg smink/hudprodukter. =)

  Reply

  Älskar dessa inlägg, men skulle du tills nästa gång kunna visa resultaten på t ex. dina ögonfransar? 🙂

  Reply

  Håller med Evelina, det hade varit himla bra att få se resultaten av mascaror på fransarna!

  Reply

  Köpte Max Factor Falsh Lash Effect 24 hours, den nya svart-rosa här om dagen. Använde den igår och den gick knappt att tvätta bort!! Jag använde både tvål och eye make up remover för vattenfast mascara och det är ändå lite kvar trots gnuggande runt ögonen så jag är helt öm nu. Några tips för att tvätta bort mascaran? Känns tråkigt om jag inte kan använda den något mer.

  Reply

  Hej Linda!
  I mina tidigare tonår då jag började gå ut på fester och liknande mera så började jag läsa din blogg. Och jag kan inte säga annat än att jag lärt mig otroligt mycket och fortsätter att inspireras.
  Jag undrar bara ifall du skulle vilja göra fler videos på olika sorts skuggningar/sminkningar? Det hade vart väldigt roligt.
  Tack för en superhärlig blogg!

  Reply

  Hej Linda! Och tack för en inspirerande blogg! 🙂
  Jag är i USA just nu och undrar lite om du har några tips på bra hudvårdsprodukter eller smink som jag bara måste passa på att handla när jag är här?
  Ska köpa min i.d. foundation som jag använder, men vad mer?

  Ha det gott!

  Reply

  Hej Linda! Jag såg precis en bild på dig på instagram från en som har “rockglam” som användarnamn 🙂 skitsnygg sminkning! Ha en bra måndag!

  Reply

  Synd att jag precis han köpa och prova den innan du gjorde det här inlägget, håller helt med om att den är en besvikelse!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här