Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:01 | December 29, 2012

Mascaratest – Une Volume by night

Jag dissade UNEs senaste mascara då den varken var vidare bra, samt att den var parfymerad. ( fel av mig, det är doft av honung )

UNEs nya mascara innehåller också honung som doftar väldigt mycket vilket mina ögon blir irriterade och torra av. Och det är synd, för mascaran är bra, håller en bra böj, och är väldigt intensivt svart. Samt att formulan gör att du kan gråta en skvätt utan att mascaran rinner, och bygger fransarna med carnubavax vilket gör mascaran optimal för linsbärare och folk med känsliga ögon.
Den är även ekologisk och organisk.

Mascaran kostar 169kr

/I didn’t like the first mascara from UNE, it wasn’t especially good..

UNEs new mascara is also containing honey, my eyes become irritated and dry from it. Otherwise the mascara is good, keeps the eyelashes curled and it is very intense black. The formula stops the mascara from running, and it builds the lashes with carnubawax wich is optimal for lenswearers and people with sensitive eyes.
It is also organic and ecological.


19 kommentarer19 kommentarer om “Mascaratest – Une Volume by night”

  Hej Linda!
  Jag har upptäckt ett fel jag gör när jag sminkar mig.
  Jag har googlat runt men hittar inte riktigt folk som har samma problem faktiskt.
  Jag använder brun utan sol på hela kroppen, INTE i ansiktet för då får jag finnar.
  Så när jag ska sminka mig har jag en lite brunare nyans på min foundation så jag liksom ”färgar” mitt ansikte! Men då är mitt problem hårfästet!! Jag får ALLTID en orange rand där när jag lagt på foundation och solpuder. Är även blond så mina baby-fjun ser verkligen orange ut! Har du något tips på hur jag ska kunna undvika det? Är helt nöjd med resultatet i ansiktet i övrigt med sminket men den där randen.. Inte fager!
  Hoppas verkligen du svarar, tror det finns fler där ute med samma problem
  Bästa bloggen!! Kramar från Sara

  Reply

  För att undvika det får du ta en foundation i den färgen du ska ha, och därefter använda dig utav solpuder för att bli brunare! Annars finns det bus anpassad för ansiktet, dock kommer randen kvarstå.

  Reply

  Testa ta en lite ljusare foundation och tona ut jättenoga kring hårfästet så borde randen bli mindre markant… men det är nog svårt att få det riktigt snyggt om du har mörkare ton i ansiktet.

  Reply

  Deras senaste mascara Green pride volume är inte parfymerad. Den doftar bara naturligt av honung.

  Reply

  Fel av mig isåfall.. I vilket fall blir mina ögon väldigt irriterade av doften. För den doftar starkt!

  Reply

  Jag har Volume by night men mitt problem är att fransarna blir så himla klumpiga! Jag försöker sicksacka nere vid fästet innan jag drar ut borsten på fransarna och ibland torkar jag av det värsta kletet från borsten innan, men det blir ändå kladdigt. Vad gör jag för fel??

  Reply

  grymma sminkningar! Blir inspirerad att kanske köra på en sotning till nyår! 🙂

  Reply

  Hi!

  I would like to know do you use some kind of kohl to make freckles? Because in some photos you seemd to have more freckles and in some pictures they don’t show? I have lots of freckles in summer, but i would like to have them shown in winter too 🙂 And yours seems to be quite natural looking( don’t be offended if i’m wrong and you don’t “paint” them and they are all natural) 😀

  Reply

  Hej! Jag undrar hur man kan sminka ansiktet för att minska rodnader när man skäms. Väldigt tacksam för svar 🙂

  Reply

  Kan inte du göra en brun/guldig nyårsminknig min topp som jag ska ha på nyår går i guld och skulle därför vilja att du gör en sminkning som jag kan använda som inspiration..?:)

  Reply

  Hej fina du!

  Det var länge sedan jag kommenterade, har varit lite dålig på det på sistone, men jag ville bara skriva att jag blev sååååå ledsen att se att du fått elaka kommentarer om ögonbrynsformerna. Blir ledsen i vilket fall som helst när folk skriver elaka saker, du är så förbannat duktig, inspirerande och vacker Linda och jag ÖNSKAR att jag kunde svänga med ett trollspö och få bort alla elakheter som sprids på nätet 🙁

  Jag fattar inte varför, men just ögonbryn verkar vara ett så sjuuukt laddat ämne för att mina favorit youtube-gurus har också fått jättetaskiga kommentarer för just de vidoes som de postat som rör ögonbrynformer…

  Älskar dig och din blogg Linda, keep up the good work!

  Kärlek

  Reply

  Men åh, irriterande.

  Vem fan bryr sig om hur ens ögonfransar luktar?

  Jag har också en liten fråga som jag undrar om du har svaret på.
  Under mitt vänstra öga så är det som en liten fläck där smink vägrar fastna. Huden där ser och känns precis som på resten av ansiktet, men sminket fastnar bara inte! Jag har försökt med allt – olika primers, olika produkter… Det är jätte besvärligt, då det ser ganska konstigt ut med helsminkade ögon – och inget på just den fläcken. Är det något som du vet vad det kan bero på eller hur man överkommer det??? För jag har slut på ideér… Jag kan till en börja sminka där, men sedan om mina ögon blir det minsta lilla irriterade så glider sminket bara av.

  Tack! :3

  Reply

  Nej, vad trisst !!! Hm…
  Jag har väldigt torra ögon i ren allmänhet,. men ibland blir dom torrare när jag använder mascara hm… har du något bra tips på någon som passar känsliga ögo`n?

  Reply

  hejsan! du borde testa yves rochers mascaror, jag har en volym mascara i knallrosa behållare, vet inte helt vad den heter, och en med guldig behållade som heter 360 length någonting haha 🙂 ganska billiga och helt underbara! både var försig men om man använder dem tsm så blir fransarna både långa och med volym! 😀

  Reply

  Hej Linda!

  Clara här, produktchef för Une i Sverige. Jag såg ditt inlägg om Une Volume by Night Mascara. Den innehåller absolut INGA parfymer. Mascaran är ekologiskt certifierad av världens mest kända certifieringsorgan på området, Ecocert. För att få bli certifierad av Ecocert får produkten inte innehålla syntetiska färger eller dofter. Ecocert stämplen garanterar detta så nästa gång du testar några av våra produkter, kan du vara helt säker på att ingen syntetisk doft förekommer. Sedan kan självklart även naturliga ämnen dofta väldigt mycket, i detta fallet är det honung.

  Vänliga hälsningar

  Clara

  Reply

  Hejsan! Jag undersökte det och det är fel av mig!
  Honungen luktar väldigt mycket och mina ögon uppfattar det irriterande. Jag ska ändra inlägget snarast

  Reply

  Ta Stella McCartneys knälång grimma klänning med swingy frans detaljer, sett i både gult och svart. Denna show stoppa nummer har visat upp ett antal snygga kändisar hela säsongen och du bättre tror vi tar anteckningar!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här