Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

19:16 | January 30, 2013

White & Glitter

Vita naglar är alltid snyggt, varför inte piffa till det med lite glitter?
Silverglittret från Color club är ett väldigt kompakt glitterlack. Otroligt fint!

/White nails are always fashion, and why not do that little extra with glitter on one nail?


11 kommentarer11 kommentarer om “White & Glitter”

  Haha, vad kul! Målade exakt detta i förregår, fast Depend 347 och Mavalas glitter lack på ringfingrarna, med lite större korn i 😀

  Reply

  Snyggt!
  Jag älskar att klicka mig in på din blogg. Av någon anledning känns det så oytlig och jordnära. Hur nu en blogg som enbart handlar om skönhet kan kännas så.. Jag antar att det är ditt sätt att skriva, fotografera och inspirera som gör att jag får en feelgood känsla när jag läser. Du verkar vara en toppentjej och det du gör är riktigt bra! Ville bara säga det.
  Ha det fint 🙂

  Reply

  Skulle vara guldvärt med en balsminknings tutorial (eller bara inspiration) där den ska passa bra till en ganska ” in your face” rödklänning på ett event där det är frack som dresscode =)

  Reply

  Hej,
  Jag ville bara fråga hur lång tid det tog för din piercing i örat att läka? Den staven du har. Jag har också en sån. Piercade örat för någon månad sedan.

  Tacksam för svar.
  MVH Evelina

  Reply

  Det tar tid! Vilket är något man bör kolla igenom innan man gör en. Det kan ta upp till ett år innan den är helt läkt och tills du kan sova på örat. Tänk på att du bör ha uppsatt hår och inte prata i telefon på det örat då det bildas bakterier.
  Lycka till

  Reply

  Hej, Linda.
  Först & främst vill jag tacka för en helt underbar blogg! Dina sminkningar/inlägg är verkligen inspirerande! Älskade särskilt din video-tutorial på hur du lägger din bas, den gav en del nya tips..;-)
  Kan du inte göra en video-tutorial på hur du använder dig av ögonskuggan Tuch? Har verkligen blivit sugen på att införskaffa denna, efter att ha sett dina underbara sminkningar, men har överlag lite svårt att få skuggor som skiftar i färg att sitta snyggt, tyvärr. Det blir mest flammigt & fläckigt – inte alls ngr snygga övergångar som du får. Så en tutorial på det, med lite tips och trix på hur man får skiftande ögonskuggor att bli snygga, vore toppen!

  Tack på förhand!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här