Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:01 | February 28, 2013

Favorit?

Vilken är er favorit?

/wich one is your favourite?


30 kommentarer30 kommentarer om “Favorit?”

  Hej Linda! Underbar blogg!!
  jag har en liten fråga, ska på party på lördag och jag kommer att ha en blå/grön klänning på mig. Vad kan man ha ögob makeup då, jag gillar lite mer extremt, gärna med någon strazz sten. Kan inte du ge mig lite tips? vore underbart!

  Reply

  Wow, alla är superfina! Men jag bara älskar färgkombinationerna i nummer 2 🙂

  Reply

  Kan faktiskt inte bestämma mig =) Men 1:an kanske..

  Reply

  Alla är snygga men nr 1 sticker ut lite extra.

  Reply

  Alla är snygga men gillar mest 2:an.. önskar jag visste hur man får till en snygg eyeline…får det aldrig att funka…

  Reply

  Gillar alla! 🙂 Men fyran är enklast och snyggast 🙂

  Reply

  Hjääälp! Jag har en väldigt torr hud, men på vissa ställen är den fet. Sen har jag väldigt röd hy, mina kinder är röda konstant, och jag vill täcka det! Någon som har tips på foundation/puder som täcker bra?
  Tack på förhand!

  Reply

  Herregud vad duktig du är. Alla är finast! Går inte att bestämma sig för en!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här