Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

12:47 | March 17, 2013

Naturliga Nude-naglar

UNE har kommit ut med en serie nagellack som innehåller 85% ingredienser med naturligt ursprung
Det finns bl.a två naturliga nude-nyanser som är lite transparenta och ger en frisk och fräsch känsla till naglarna.
Torkar fort, vilket absolut uppskattas!

Vill ni förresten veta en kul grej.. att under resan så blev mina naglar längre än vad de någonsin varit, MEN såklart, så fort vi påbörjade hemresan så bröts de, flisade sig osv.. SÅ himla störigt, jag trodde verkligen inte att jag kunde få långa och fina naglar. Men D-vitamin från solen gör tydligen susen!

På bilden visar jag CO2, nudenyansen som går i beige. (Finns även som drar mot rosa)

Lacken ligger på ca. 119kr/styck. UNE finns te.x på Åhléns

/News from UNE: Nailpolishes in nine different shades. I used one of the transparent nude ones: CO2
The nailpolishes contains 85% natural ingredients.
119SEK


6 kommentarer6 kommentarer om “Naturliga Nude-naglar”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag var i Dublin några dagar i somras, och då mådde mina naglar bättre än de någonsin gjort! Då det är så fuktig luft där 🙂 Men inte mycket sol! 😉

  Reply
 • Tack för en superbra blogg! Undrar hur man tvättar en puderpuff från MUS. Kan man tvätta den i vanligt schampo som med sminkborstar? Eller går de inte att tvätta så man måste köpa en ny varje gång? 🙂

  Reply
 • Jag tvättar min i tvättmaskinen 🙂 eller med diskmedel.. funkar vilket som

  Reply
 • WOW just what I was searching for. Came here by searching for upcoming

  Reply
 • Hej Linda! Jag är 17 år och har följt din blogg några år nu och jag har ett ganska känsligt problem som du nog skulle kunna hjälpa mig med.. Det är så att jag har smala, svarta hårstrån på överläppen. Jag vet att jag inte är ensam om det här men det sänker ner mitt självförtroende totalt. För några år sedan la du ut en video men en sorts fjäder som röck bort dessa hårstrån och jag har nu letat igenom varenda affär utan resultat! Jag vågar inte testa någonting annat eftersom jag läst att allt har bieffekter.. Har du någon metod som du vet är bra, eller vet du hur jag kan få tag i en sån där fjäder? Jag skulle vara jätte tacksam för svar!!
  Kram!!

  Reply
 • hej, testa att googla trådning! det är väldigt enkelt att göra. dock gör det schweinont, men fördelen är att man får med precis alla hårstrån.

  Reply