Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:18 | March 17, 2013

Todays look – If not forever, only for tonight

Här får ni “day” looken i Too faceds smokey eye palett!

Jag har använt/I’ve used
Too faced shadow insurance
Too faced smokey eye (the “day” look)
MUS Eyepencil black
MUS Multi lash mascara
Fate of flower eyeliner
Ardell lashes wispies

Läppar/lips
Dior Rouge Dior 169 grége

Kinder/cheeks
MUS Blush east


30 kommentarer30 kommentarer om “Todays look – If not forever, only for tonight”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Du är så otroligt duktig, man får så mycket inspiration av dina sminkningen. Använda en av dina halloween sminkningen under halloween faktiskt . Jag undrar bara om du har Instagram? Och vad du heter isåfall. Kram!

  Reply
 • Tusen tack 🙂 jag heter Lindahallbergs på instagram. Ha en fin dag!

  Reply
 • Din ögonbryn är sjukt snygga! Men hur gör du egentligen? Använder du penna å markerar med skugga över brynen? Skulle va kul å veta så man får lite tips:)

  Reply
 • Så snygg som alltid! Härlig färg du fått i ansiktet 🙂

  Reply
 • Du är så otroligt snygg, Linda!! Älskar dina sminkningar

  Reply
 • Wow wow wow, ååååh så snyggt!! Du är så otroligt begåvad

  Reply
 • Hej Helen! du är för de första en sån otrolig inpirationskälla, och lär mig något nytt varje dag! Men har en fråga, jag tappar ögonfransar minst 3-6 st varje gång jag ska ta bort mascaran har provat att byta mascara men samma sak händer och de har pågått i veckor, vad kan de bero på? ska jag byta ögonfransböjare kanske eller helt enkelt lumenes vattenfasta mascara rengöring? Tack än en gång för de du gör!
  Kram Jennifer

  Reply
 • förlåt menade Linda såklart 😉

  Reply
 • Snälla lägg upp en tutorial på denna då det är en grym sminkning !

  Reply
 • Hej Linda jätte fin sminkning! Undrade ifall du hade kunnat föra en video på din smink kollektion 🙂

  Reply
 • Åh, grymt snyggt! Fin färg du fått i ansiktet 🙂

  Reply
 • Åh va snyggt! gör en tutorial snälla 😀

  Reply
 • Vad vackert! En tutorial på denna? 🙂

  Reply
 • så sjukt perfekt!

  Reply
 • Hej linda! Kan inte du göra lite balsminkningar, helst videotutorials för oss som fixar våran egen make i vår 🙂

  Reply
 • Hej Linda!
  Jag har ett (för mig) väldigt jobbigt problem, som jag väldigt gärna skulle vilja ha hjälp med.
  Det är så här att när jag har foundation på mig så blir det aldrig bra, det blir antingen jättekakigt, onaturligt, fläckigt, ibland försvinner det redan en timme efter jag lagt på det, lägger sig i mina porer på ett fruktansvärt fult sätt, osv osv. Det blir helt enkelt ALDRIG bra, vilket resulterar i att jag går runt och känner mig skitful hela dagarna, vilket är riktigt jobbigt. Jag kan ej heller gå utan foundation, då jag inte trivs med min hy.
  Jag kan verkligen inte fatta varför det inte blir bra, jag har nämligen provat det mesta. Jag har provat att ha primer under, setting spray ovan på, både primer och setting spray, jag skrubbar huden med en riktigt bra scrub från Body Shop minst en gång i veckan, jag är noga med rengöring + fukt och har riktigt bra rengöring och ansiktskrämer. Jag har både provat att applicera med foundationpensel, svamp, kabukiborste och med fingrar. Har även testat att lägga tunnare lager med foundation än vad jag brukar. Har också provat med olika puder ovanpå. Jag har även bytt foundation tre gånger men ingen blir bra, och jag har inte råd att byta mer nu utan måste använda de jag äger. Den senaste jag köpte är Maxfactor 3 in 1 foundation, och alla mina vänner som har denna är jättenöjd med den och jag gillar täckningen, men som sagt så blir det aldrig bra eller snyggt, det blir bara äckligt och fult. Och jag är trött på att tänka på att jag ser förjävlig ut i ansiktet hela tiden, så snälla har du något tips på att få det bra? Jag har testat allt jag kan komma på som kan göra det bättre.. Är det något jag gör fel? Snälla hjälp mig!

  Reply
 • Är det bara jag som är trött på ditt obligatoriska måste-ha-ett-litet-öppet-mellanrum-mellan-läpparna?
  Kan du inte försöka ha helt stängda läppar eller helöppen mun???
  Ser ju bara konstigt ut när du skjuter fram underkäken för att skapa detta lilla mellanrum mellan läpparna.

  Reply
 • Vad använder du för shader? Funkar solpuder som shader eller ska man ha nån speciell? Jättetacksam för svar!! 🙂

  Reply
 • Denna make får du väldigt gärna för en tutorial på! Tack för en otroligt inspirerande blogg!

  Reply
 • Everything is very open with a very clear explanation of the
  issues. It was really informative. Your site is very helpful.
  Thanks for sharing!

  Reply
 • har du gjort några ansiktsbehandlingar eller likande? och har du tagit bort håret på överläppen? för det ser så bra ut även när du tar närbilder på din sminkning.

  Reply
 • Jag har EXAKT samma problem med foundation som Carolina beskriver, och jag har testat bra många fler än tre foundations genom åren, både från MUS och typ tre olika från MAC, samt från flera andra märken. Köpt dyra penslar från MAC för att jag blivit rekommenderad det och ingenting hjälper. Det blir bara fläckigt, eller flagigt, eller bara allmänt konstigt… Skulle verkligen bli jätteglad om du kunde säga vad du tror om det hela!

  Reply
 • Hej! Har du tips på någon ögon make up som är super glittrig?
  Alltså, inte bara att den skimrar utan att den verkligen glittrar?

  Skulle vara super schyst om du visste någon som du kunde tipsa om!
  Med kärlek från Johanna

  Reply
 • tutorial på denna? 😀

  Reply
 • Hei!
  Jeg lurer på om du hadde kunne fått ordnet kategorier med øyensminke, munn, dagens osv igjen, fra det du har sminket og lagt ut tidligere? Du hadde det på den andre bloggplattformen, og jeg syntes iallefall det var veldig kjekt 🙂
  Suuuper blogg!!

  Reply
 • Hej Linda!
  Kan du inte göra en tutorial av dessa makeuper som du hade från too faced? Alltså göra steg 1, steg 2 osv.. så man vet var och hur man ska lägga ögonskuggorna?
  Vore till mkt hjälp för många tror jag som skulle vilja ha samma fina makeup! 🙂
  Kram

  Reply
 • Hej Linda! Gillar verkligen din blogg och vet att du har koll på allt inom make up!
  Problemet för mig är att jag har problem med acne. Har många röda områden i min hud
  och jag undrar vad för bas man ska använda för att göra det enklare för huden.
  Ska man välja en BB cream (och i såfall vilken?) eller ska man välja mirakelpuder (och i
  så fall vilket?). Mår dåligt varje dag på grund av min acne och kan inte gå ut utan smink
  men om man ser det lite mindre och att sminket jag använder minskar på acnen för
  att det inte fastnar lika lätt i porerna så skulle det kännas bättre. Snälla hjälp mig!

  Reply
 • Hej! Jag skulle gärna vilja se en tutorial på grundsminkningen. Dvs. Från osminkad till sminkad. Vad använder du för produkter (fuktcremer, primer, founation m.m.) och i vilken ordning lägger du det? Tack på förhand!

  Reply
 • Sååå snyggt!!! Snälla vill du göra en videotutorial på denna sminkningen??!
  Du är verkligen jätteduktig!
  Kramar

  Reply
 • Two paramount manufacturers of pet treat products are pulling sundry ordinary brands from the hawk because they may bear traces of poultry antibiotics that are not approved in the U.S.

  http://centrum-firm.com/katalog/zielone-zacisze-
  http://centrum-firm.com/katalog/ewelclean-profesjonalna-firma-sprztajca
  http://promowanefirmy.pl/katalog/strony-www
  http://promowanefirmy.pl/katalog/pokaz/4356
  http://promowanefirmy.pl/katalog/gospodarstwo-sadownicze-tczowy-ogrd-marcin-wasilewski

  http://promowanefirmy.pl/katalog/kwiaciarnia-cupido-rita-bajdaa
  http://www.promowanefirmy.pl/katalog/szukaj/cat/29/strona/15
  http://www.promowanefirmy.pl/katalog/szukaj/cat/224/strona/15
  http://biznesdlafirm.com/katalog/pokaz/3172
  http://www.promowanefirmy.pl/katalog/pokaz/4416

  Reply