Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

13:01 | March 18, 2013

Dagens tips: Torrschampoo

Batistes torrschampoon är både billiga och bra.
Nu har de kommit ut med två nya dofter för er som missat: Graffiti och Paisley
Graffiti är lite mer edgy och Paisley har en mer elegant doft.
Funkar både i ljust och mörkt hår, dock får man gnugga lite extra om man har mörkt.

TIPS

Är du ny på torrschampoo?
Det är en spray som du använder mellan dina hårtvättar som suger upp överflödigt fett i hårbotten så att håret ser fräschare ut på direkten. Sprayen ger oftast även en lite strävare känsla så att håret blir lättare att sätta upp i snygga frisyrer.

Finns på bl.a Kicks och Eleven.se

/New from batiste (well, not that new, but the newest)
Graffiti is edgy, and Paisley have a more elegant scent.
Works in all hair colors.

TIP
Are you curious about dry schampoo?
It’s a spray that you can use between your washes to keep it fresh.
It also gives volume and texture and makes it easier to do some nice updos


11 kommentarer11 kommentarer om “Dagens tips: Torrschampoo”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • ooh de dää ska jag prova! har bara kört med proffs torrschampo och det är bra, men kan bli bättre!

  Reply
 • Jag hittade detta torrshampoo på Ö&B i Norrköping för 30 kr, fast andra dofter! Jag köpte två exotic 🙂

  Reply
 • Detta märke har ju till oss brunhåriga också. Jag har själv den för mellanbruna toner. Då är schampot mej beige än vitt. Finns även för mörkbrunt, med ännu mer bruna pigment i. Litet tips för de som inte gillar den mjöliga effekten som kan uppstå 🙂

  Reply
 • Är jag ensam om att tycka att man blir snabbt flottig i håret igen och känner sig nästan ännu äckligare i håret än innan man hade i torrshampot? 😛

  Reply
 • Har du provat olika torrschampon? Batiste fungerar inte för mig t.ex. Håller inte så bra och det tar inte riktigt bort den feta känslan. Synd då den är så pass billig. Jag kör på Björn Axén. Riktigt bra! Har du provat den? Du kan forma håret väldigt bra med den och ge det volym. Täcker rätt bra dag 2 också 😉

  Reply
 • Har du något tips på ett torrschampo som inte luktar så mycket? Har en mamma med astma och hon mår riktigt dåligt när jag sprejat håret med torrschampo, men det fungerar ändå när jag sprejat "normalt" med hårspray..

  Reply
 • Apoliva har en parfymfri variant som finns på apoteket för 69 kr. Styling powder heter den, men fungerar på samma sätt som ett vanligt torrschampo. Använde jag innan jag började med balsammetoden och det funkade jättebra!

  Reply
 • vanligt potatismjöl som man pudrar på försiktigt?

  Reply
 • Jag testade Batiste en gång och jag älskade det! Luktade underbart och fungerade som det skulle. Men efter någon vecka fick jag en allergisk reaktion i hårbotten med utslag och det kliade jättemycket, så fick sluta med den. Nu kör jag ändå på balsammetoden, så kan inte använda den produkten ändå, men då var det synd eftersom jag verkligen gillade den! 🙂

  Reply
 • cheap accutane online – order accutane online

  Reply
 • Batiste har ju en för mörk hår! Tycker den fungerar jätte bra, luktar gott. Kliar inte, färgar dock lite på fingrarna när man ruffsar runt i håret ;D

  Proffs kliar på mig och bli lite för strävt.

  Reply