Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:15 | March 22, 2013

Videotutorial – Att marmorera naglarna utan vatten

HĂ€r kommer filmen om hur man enkelt marmorerar naglarna 🙂
Videon verkade visst inte funka. Klicka istĂ€llet pĂ„ bilden eller HÄR för att komma till videon

/Here®s the movie I promised you 🙂
Just click on the picture to get to the video.


6 kommentarer6 kommentarer om “Videotutorial – Att marmorera naglarna utan vatten”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns hÀr

 • Hittar ingen video i inlägget 🙁

  Reply
 • jag ser inte heller

  Reply
 • öhm man kommer till videofyme för att logga in??

  Reply
 • Jag kan inte se videon, hamnar på en inloggnings sida till Videofyme när jag klickar på länken…

  Reply
 • Hej, jag skulle bli jätteglad om du skrev lite om de lösögonfransar du använder dig mest av. Det verkar som om det är Ardell Fashion lashes Wispies. Jag skulle vilja prova på lösögonfransar och tycker dessa alltid är så fina när du använder dem men när jag ska köpa själv verkar det som de finns i många lika modeller som demi osv… Vore tacksam för hjälp!

  Reply
 • online pharmacy no prescription – no prescription online pharmacy

  Reply