Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

13:37 | March 25, 2013

Favoritläppstift i repris

NYX black label lipstick i färgen citrine, en gammal favorit som är härligt orangeröd. Perfekt att pigga upp “våren” med

/An old favourite: Black label lipstick “Citrine”


8 kommentarer8 kommentarer om “Favoritläppstift i repris”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vilken underbar färg! Sååå snygg!

  Reply
 • Underbart snyggt, måste köpa detta 🙂
  Det är snart vår och sommar, jag som är brunett står inför valet&kvalet om jag ska ljusa upp eller trotsa sol och fortsätta med mitt mörka hår.
  Vad har du tänkt göra med ditt bruna fina hår nu inför sommaren Linda? 🙂

  Reply
 • Har du något tips på läppstift som liknar detta i färgen som kanske är lite lättare att få tag i men ändå inte skitdyrt?

  Reply
 • Gina tricot har ett i liknande färg för 59kr! Har inte provat deras läppstift men har hört att de är bra 🙂

  Reply
 • Hej,
  Jag är så trött på mina ögon! Jag är bara 25 år men jag har ändå ganska mycket hud över mina ögonlock och ögonbryn som inte direkt har någon hög arch, så jag ser sur och trött ut hela tiden och alla sminkningar som jag provar mig på när jag tittar på sminktutorials blir aldrig bra på mig för att jag inte har lika mycket synliga ögonlock som de i videorna. Jag kan t.ex. inte få till en snygg winged eyeliner. Jag börjar bli ganska ledsen över detta :'( Skulle du kunna berätta hur jag ska göra för att få mina ögon att se piggare och gladare ut och hur jag ska göra för att få sminket att synas på mina ögonlock? 🙂

  Reply
 • snyggt!!

  Reply
 • Hej! Jag ska snart gifta mig och jag känner att det viktigaste med min make up är någon bra highlighter eller något annat som ger mig härlig lyster! Har du något tips? Kram

  Reply
 • Du vet att hm har ett läppstift i samma färg för bara 50 krock det det är skitbra

  Reply