Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:46 | March 26, 2013

Tummen ner för..

.. Ldb:s deodorant med äpple och aloe vera, som ska vara bra för känslig hud.
Den doftar gott och verkade bra till en början.. men nu efter ett tag har jag blivit otroligt torr, och det gör nästan ont i armhålorna.
Väldigt tråkigt tycker jag, då jag trodde jag hade hittat en bra budget-deo.

/I’ve tried a deodorant from Ldb recently, and found it good at first.. But now, my armpits are very, very dry, and they almost hurt.


15 kommentarer15 kommentarer om “Tummen ner för..”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Har använt denna långt över ett år, sen ändrades formulan… Har, precis som du, blivit jättetorr! Kopplade inte ihop torrheten med deon (eftersom jag använt den så länge). Nya formulan = tummen ner!!! Tråkigt, då den var grym innan.

  Reply
 • Hejsan! Jag har en liten fråga… vad använder du för shampoo och balsam till ditt hår? Eller har du något speciellt som du rekommenderar? Jag vill gärna prova något nytt och tänkte att du kanske har något speciellt som du gillar 🙂

  Reply
 • Har du provat NIVEAs Pure and Natural? Jag tyckte att den funkade fint för känslig hy. Även Barnängens Extra torr med risextrakt funkar bra.

  Reply
 • De ända budget deoderanterna som jag tycket är någorlunda bra är i så fall Niveas, deras Pure and Natural fungerar vid kris. Annars föredrar jag Vichys deoderanter som däremot är riktigt bra!

  Reply
 • Ser att några har tipsat om Niveas Pure and natural, men jag tycker faktiskt att den var riktigt dålig. Uppenbarligen fungerar olika deodoranter olika för alla men jag skulle inte rekommendera den. Jag har försökt hitta en bra deo som inte innehåller skit, men de flesta sådana har inte funkat på mig hittills. Och jag tror inte att jag svettas onormalt mycket:)

  Reply
 • Hej.
  Jag vill börja med att säga att jag älskar din blogg.
  Kikar in här och inspireras flera ggr om dan.
  du är grymt snygg åxå. Både med och utan makeup 🙂
  Jag har ne fråga.. Ang bra eye remover.
  Har svårt att få bort allt.
  Hur mycket jag än gnuggar och försöker så får jag inte bort ALL ögonmakeup när jag försöker tvätta bort den.
  Jag har testat såna där oil pads. Värdelösa.
  Har testat nån makeup-romover från loreal.. Och nu har jag Emma S.
  Den är iaf hittills den bästa.
  Men det sitter ändå kvar lite svart i ögonen som jag får torka bort med handduken.
  🙁
  Man kan ju för fan inte gno inne i ögat!?

  Har du något bra tips på eye remover?
  Eller ska jag fortsätta testa mig fram :/
  Kan ju bli dyrt i längren.
  Är dom billiga sämre än dom dyra?
  HJÄLP!

  Kram Emma

  Reply
 • Hej Linda!
  Jag är en av alla i vårat avlånga land som säljer Forevers aloe Vera produkter. Vi har en deodorant som är OTROLIGT bra som jag mer än gärna vill att du ska få prova! Inga kemikalier och självklart ekologiskt odlad. Om du är intresserad så skicka gärna ett mail till mig. 🙂 skickar med en länk där du kan läsa om den.
  http://www.foreverliving.se/shop/kroppsvard/aloe-ever-shield-deodorant
  Med vänlig hälsning, Madde

  Reply
 • Jag älskar den rosa som finns på Lidl, 10 kr och håller sig fräsch och luktar gott hela dagen 🙂

  Reply
 • asbra budgettips: bikarbonat! bara doppa en bomullspad och dutta i armhålan, det blir svett och luktfritt 🙂 värt att prova!

  Reply
 • Kan varmt rekomendera en roll-on av märket NEUTRAL som finns på Ica! Funkar super för mig! Blir lätt torr, irriterad och får jäkligt ont av andra märken men denna får tummen upp!

  Reply
 • Testa den här! Jag tycker den är fantastisk:) https://www.dermoshop.com/se/products/3036-deodorant-roll-on-oparfymerad

  Reply
 • Hej!
  Ett bra budgettips är niveas invisible black and white. Den ger inga fula fläckar på kläderna, luktar gott och håller svettlukt borta även när man tränar. Testa den!
  Tack för en bra blogg!
  //Linda

  Reply
 • testa neutrals deo, finns att köpa på ica för typ 30kr och den är helt parfym/doftfri, håller hela dagen och irriterar ej! 🙂

  Reply
 • Testa Doves "torr" deodorant! De är jätte bra! Det är dom som inte innehåller något flytande utan är som ett torrare "stick". Jag har känsligare hud, och gillar inte heller de deodoranter som är "våta" rolloner. Doves torr deodorant funkar jätte bra för mig och kostar inte så mycket, du borde verkligen testa! 🙂 Tack för en bra blogg!

  Reply
 • Vilken tur jag inte köpte den idag då. Stod och nästan valde den, men hoppade det.

  Reply