Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:01 | March 28, 2013

Pistacchio

Vad tycker ni om Isadoras vårlack Pistacchio? Själv gillar jag det väldigt, väldigt mycket!
Perfekt att piffa upp en tråkig dag med 🙂

/What do you think about nailpolish Pistacchio from Isadora? I like it very ,very much, perfect color to cheer you up 🙂


7 kommentarer7 kommentarer om “Pistacchio”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag älskar det! Tänkte köpa det som present till mig själv imorgon när jag skickat in tentan jag sitter och skriver just nu. Suktat efter det sedan jag såg det första gången och nu tycker jag att jag förtjänar det! 🙂

  Reply
 • Klart du förtjänar det 🙂

  Reply
 • Har ständigt undrat detta: Du har så otroligt fina sminkningar till vardags, men hur matchar du dem med kläder? Känner du aldrig att det ”blir för mycket”? Du är supergrym, btw=)

  Reply
 • Jag matchar kläder efter sminket. Likaså håret. Har jag en galen sminkning blir det oftast svarta kläder..

  Reply
 • Tack förresten 🙂

  Reply
 • Det är ett underbart vårlack!

  Reply
 • lexapro – lexapro online buy

  Reply