Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:01 | April 6, 2013

Läsarfråga: Vart hittar jag Wispies-fransarna?

Jag får många frågor om vart Wispies-fransarna jag har går att köpa.
Wispies kommer från märket Ardell som säljs på tex Åhléns och Parelle.. Dock har jag inte hittat fransarna där utan hänvisar er till Lyko.se (LÄNK HÄR) där dessa fina fransar finns för 69kr!

/I get many questions about my “Wispies” -lashes from Ardell.
You can buy them at Lyko.se (LINK HERE)


6 kommentarer6 kommentarer om “Läsarfråga: Vart hittar jag Wispies-fransarna?”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Linda, jag behöver sin hjälp!!! Hur jag än försöker och övar och övar så lyckas jag ALDRIG få till snygga vingar/sparkar med eyelinern, varken med pensel och cakeliner eller med eyelinerpenna!! Vet inte om det är jag som har för "hängig" hud vid ögonen som gör att allt bara knögglar ihop sig när jag tittar rakt fram i spegeln. Vigarna syns inte eller blir helt fula 🙁 in desperate need of help!!!

  Reply
 • fantastiska 😀

  http://glossfashion.com/josefineg/

  Reply
 • madamemadeline.com har masse ardell vipper for 3$ +/-

  Reply
 • Tips är beautyjoint.com, shippar till Sverige och där kostar fransarna endast 3,25$. Frakten är definitivt överkomlig, baseras på hur mycket du köper, indirekt alltså vikten 😉

  Reply
 • generic accutane – buy accutane online australia

  Reply
 • propecia online – ordering propecia online

  Reply