Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:30 | April 11, 2013

Mitt livs första nagelförlängning

Idag ska jag gå och få mina förskräckliga naglar förlängda inför Swedish beauty awards, för första gången hos en riktig nagelteknolog! Wohoo. Jag har aldrig haft en riktig nagelförlängning förut, så det ska bli spännande, vill göra något coolt..
Självklart ska jag gå till världens bästa Frida, som har Naglar på Fridas i Stockholm, som faktiskt var först med Minx i sverige.
Har skullat gå till Frida hur länge som helst, men har aldrig fått tummen ur..
Så idag är det dags 🙂

/Gonna get my nails fixed  for the first time in my life today.. It’s gonna be so exiting! My nails are horrible right now..
I will show you a before-picture later. 🙂


8 kommentarer8 kommentarer om “Mitt livs första nagelförlängning”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • haha skullat, är det dialekt eller en felskrivning? ^^

  Reply
 • Det är nog dialekt 🙂

  Reply
 • Jag tycker att dina naglar och fingrar ser alldeles för manliga ut tyvärr, mina fingrar och naglar ser mycket bättre ut, de är den största kombinationen av båda två, så därför borde jag vara Stureplan unika skribent för jag är en kombination av allt både det manlig och kvinnliga och allt annat intressant !!!!!!!!

  *PUSSISS*

  Reply
 • härligt 😀

  http://glossfashion.com/josefineg/

  Reply
 • Eftersom studenten börjar närma sig för min del undrar jag om du kunde lägga upp lite olika studentsminkningar 🙂 Jag är rätt kräsen när det kommer till smink och är rädd att jag inte kommer få det som jag vill ha det. Samtidigt skulle det vara otroligt stressigt att försöka hinna göra det själv och kanske sen inte bli nöjd! Hur ska jag kunna hitta någon som sminkar lika bra som du gör?!

  Reply
 • http://www.corren.se/sverige/lakemedel-i-manga-ogonfransserum-6362105-artikel.aspx
  Kanske värt att rapportera om :/

  Reply
 • Lite synd att du gör nagelförlängning, jag tycker att du har så snygga naglar! Inte för långa utan bara jämna och väldigt snygga. Jag tycker att det är så synd att allt måste vara fejk, det finns ju knappt nån som har sitt eget hår och sina egna fransar och naglar. Eller är det bara jag som är 31 och uråldrig nu?

  Reply
 • Tack för din fina komplimang!
  Jag tycker bara det är en kul grej att man kan testa allt, iallafall en gång för att se hur det är. man kan ju ta bort det efter en vecka om det skulle vara så 🙂
  Nagellack sitter mycket bättre på konstnaglar tillexempel. Det är ju inget permanent, precis som smink 🙂
  Ha en fin fredag 🙂

  Reply