Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:56 | April 14, 2013

Tutorial – Att göra “tejpmanikyr”


11 kommentarer11 kommentarer om “Tutorial – Att göra “tejpmanikyr””

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • De var coola…. Skall nog testa det!

  Ps. Jätte fin blogg… 😉

  Reply
 • Åh så fint 😀

  Reply
 • Väldigt bra tutorial förutom att jag knappt ser vad du skrivit under korten…för liten text och för snirklig…:-(

  Reply
 • Håller med. väldigt svårläst text. :/
  Annars var det ett bra tips, man kan ju göra så mycket med tejp och nagellack. 🙂

  Reply
 • Tusan då! Jag ska fixa större text nästa gäng 🙂

  Reply
 • Hej Linda. Kan du inte tipsa om olika mascaror? Som man kan tvätta av i bara vatten. Är själv en sådan tjej som bara har mascara och mineral foundation. Superbra skönhetsblogg annars. =)

  Reply
 • Hej!
  Kan du göra ett inlägg där du tipsar om sminkprodukter som är lite billigare och kostar runt 100-lappen? 🙂
  Tack på förhand och tack för en grym blogg!!

  Reply
 • Hej Linda! Jag har försökt kommentera flera gånger på min blogg, men det händer ingenting när jag trycker på skicka, hoppas att det fungerar denna gång. Om ca 10 dagar ska jag upp till Stockholm och fixa i Great Lenghts hår, platta fästen! (Multisonic-metoden). Jag undrar om du hade kunnat berätta lite mer om vad du tycker om håret, och om det var svårt att sköta om (speciellt på sommaren), och vilka produkter du använde till? Hade uppskattat detta sjukt mycket då jag är ny på hårförlängningar, haha. Tusen kramar och hoppas på svar!

  Reply
 • Hej Linda! Jag har försökt kommentera flera gånger på min blogg, men det händer ingenting när jag trycker på skicka, hoppas att det fungerar denna gång. Om ca 10 dagar ska jag upp till Stockholm och fixa i Great Lenghts hår, platta fästen! (Multisonic-metoden). Jag undrar om du hade kunnat berätta lite mer om vad du tycker om håret, och om det var svårt att sköta om (speciellt på sommaren), och vilka produkter du använde till? Hade uppskattat detta sjukt mycket då jag är ny på hårförlängningar, haha. Tusen kramar och hoppas på svar!

  Reply
 • Åhh vad smart, jag brukade sitta och försöka måla så rakt som möjligt, ska börja göra detta istället, kommer att gå mycket snabbare 🙂

  Reply
 • uhh tack, ska testa det fast med gellack.. har svårt att tro att det inte kmr bli en röra om jag gör med vanligt haha

  Reply