Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:01 | April 17, 2013

Everyday-Makeup for redheads!

Var i Stockholm och hade en plåtning med Maxinne och Linnéa igår, och även en jättesöt musikertjej som heter Tippan.
Fotade Maxinnes look som är en väldigt snygg vardagslook för dig som är rödhårig med lite fräknar (jag målade dit fräknar på Maxinne)
Jag har använt matta skuggor eftersom det är snyggast att använda i dagsljus, och jag har suddat, suddat, suddat! Skippa eyelinern för en softare look på dagen och måla på ett lager mascara. Läpparna är lite nude/beige/rosa, men inte för ljusa, det får inte bli idomin-varning på dem.

/Here’s a nice everyday-look for all you redheads out there! I’ve used matte colors on the eyes and soft nude/pink on the lips.

Jag har använt/I’ve used
MUS Eyeprimer tinted
MUS MS Smog (matt ljusbrun/grå)
MUS MS Desert (Sanfärgad matt ljus skugga)
MUS Eyepencil chocolate cheescake
NYX eyeshadow Skinny dip (aubergine-lila)
MUS Multi lash mascara

Läppar/lips
Miyo lip me lipstick no01 Nude touch
Dior Rouge, Dior Nude 169 Grége

Kinder/cheeks
Sephora Color adapt bronzer
MUS Wonder powder sinai


11 kommentarer11 kommentarer om “Everyday-Makeup for redheads!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Linda!
  Jag såg i din shadingvideo att du använder en borste från Eleven. Undrar vad du tycker om dem? Funderar på att investera i deras Pro Set, men vill gärna kolla vad du tycker om kvaliteten på borstarna först. För övrigt tycker jag att du är GRYM och driver en otroligt inspirerande blogg. Keep it up! 🙂
  Tacksam för svar angående borstarna.

  Reply
 • SNYGG!!!
  http://glossfashion.com/josefineg/

  Reply
 • Hej Linda! Jag är så inspirerad av dig och jag vill i framtiden också bli en makeupartist. Men alla runt omkring mig tvivlar på mig hela tiden, de säger att jag inte borde bli det.. Jag vet att det är en kämpigt väg att bli makeupartist men jag är villig att kämpa för det, det är vad jag vill bli men det är svårt när sina nära är emot än. Hur gjorde du? Tvivlade dina nära o kära på dig? Var det en kamp att komma upp till hur du har det idag?

  Reply
 • Kör bara! Är det vad du verkligen vill kommer du att lyckas. Att sedan bli känd och rik på att vara Makeupartist är ju en annan sak, men att få ett vanligt makeupartist-jobb i butik, som säljare eller frilansare är inte svårare än något annat jobb när du har bra utbildning i ryggen.

  Reply
 • Vill du så kan du! Mina föräldrar trodde på mig och hjälpte mig hela vägen. Otroligt stöd! Men skit i vad alla andra säger och tro på dig själv istället 🙂

  Reply
 • Underbar makeup!
  Jag är själv rödtott och skulle uppskatta en tutorial på denna maken!
  Förövrigt ska du veta att du är fantastiskt duktig på vad du gör!
  Kramkram

  Reply
 • Kan inte du göra en twiggy-inspirerad make up? 🙂 Kram

  Reply
 • xYC7Mk I cannot thank you enough for the article post.Really looking forward to read more. Great.

  Reply
 • Great, thanks for sharing this blog.Really looking forward to read more. Great.

  Reply
 • Im obliged for the post. Really Great.

  Reply
 • Thanks for the post.Much thanks again.

  Reply