Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:01 | April 18, 2013

Absorb, det perfekta nudeglosset?

Har använt Illamasquas intense lipgloss Absorb några dagar nu, och älskar det! det kan vara det perfekta nudeglosset! iallfall om man är lite blek som jag.

/Have used intense lipgloss “Absorb” from Illamasqua a couple of days now, and I love it! It may be the perfect nude gloss for fair skin!


10 kommentarer10 kommentarer om “Absorb, det perfekta nudeglosset?”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej! Jobbar också som make up artist och fick häromdagen en utmaning av min praktikant att sminka mig med vänster hand (jag är högerhänt). Tänkte skicka vidare den utmaningen till dig! Vad händer om man skadar sin jobbhand? Panik..

  Reply
 • Skitkul idé! Det måste jag prova! 🙂

  Reply
 • hej, varifrån har du hittat lipglosset? =)

  Reply
 • Hej!
  Jag älskar att kika på dina bilder och inspireras även om jag är riktigt dålig på det här med makeup själv. Och just eftersom jag är så pass okunnig så undrar jag vad det skulle kosta att "hyra" dig. Om den möjligheten ens finns dvs.
  Inget som är aktuellt just nu i dagsläget men det hade varit intressant att veta vid eventuella framtida event eller tillställningar som känns lite sådär extra speciella. Och i så fall hur kan man nå dig för en sån bokning?
  Ha det gott!
  Kram J

  Reply
 • Superfint verkligen !! älskar den färgen =)

  Reply
 • Åh grymt snyggt! vart kan man köpa detta? 🙂

  Reply
 • Vart kan man köpa den? 🙂

  Reply
 • Hej!! Undrar om det är lika snyggt om man har mörkare läppar? Jag är rätt ljus i huden men har alltid mycket rödare läppar, vad passar mest då? Gillar rosa läppstift väldigt mycket men blir så svårt att hitta rätt färg jämfört med folk som har ljusa läppar, som du t.ex. Massa kramar!!!

  Reply
 • Jag stirrade bara på naglarna, skitsnygga!

  Reply
 • Jaså, gillar du det här? Jag ville älska det, men det var ju superklistrigt! 🙁

  Reply