Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:25 | April 19, 2013

Inka Warrior

Hade en jätterolig dag igår på Uddevalla plusgymnasium och hoppas att ni som var där gillade dagen också!
Det var min första riktiga föreläsning och det var väldigt givande för min del att kunna nå ut till så många mer personligen. Det är så himla roligt att få träffa er som läser mig blogg ska ni veta. Jag blir lika glad varje gång det händer 🙂

Idag är jag inte lika glad dock, mest helt död, vaknade upp med världens förkylning, ont överallt och tandvärk på det, känns som min kind är stor som en fotboll.. plus att jag vaknar av att Lusse stökar runt och lägger sig på mig och slickar mig i ansiktet typ 10 ggr klockan fem på morgonen (Lusse är alltså min ena katt, inte något smeknamn på Linus eller så..)

Sminkningen ovan är på en tjej jag sminkade igår, en inspirationsmake-up för tex. en visning.

/Had such a great time at Uddelvalla Gymnasium yesterday! I feel so inspired by inspiring you guys!
It was so much fun to meet you.
Today I’m not that happy.. I woke up with the cold from hell.. my body hurts and I have a toothache..uuugh
The makeup above is a makeup that I did yesterday.  Typical for a fahsionshow.


3 kommentarer3 kommentarer om “Inka Warrior”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jaf hade tyckt att det vore lite skumt om en människa vid namn Linus väckte dig genom att slicka dig i ansiktet. 😉 Krya på dig.

  Reply
 • Haha, håller med Lovisa! Hade dock varit lite småroligt! 🙂

  Reply
 • I’m really enjoying the design and layout of your blog. It’s a
  very easy on the eyes which makes it much more pleasant for me to come here and visit more often.
  Did you hire out a designer to create your theme? Fantastic work!

  Reply