Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:30 | April 19, 2013

OPI Bond girls

OPI:s vår/sommarkollektion Bond girls släpps i början av maj och består av sex stycken liquid sand-lack.
Finishen på lacken blir lite som sandpapper, vilket jag faktiskt inte är jätteförtjust i. Men smaken är ju som baken. Man kan ju göra coola grejer om man är fyndig med nageldesign!

Vad gillar ni liquid-sand lacken?

/Spring/summer-collection By OPI got the Name “Bond Girls” and contains six liquid sand-nailpolishes.
They look a bit like sandpaper on the nails.. And I’m still not sure about this trend.. can anyone change me?
These six new shades will be available beginning May 2013


14 kommentarer14 kommentarer om “OPI Bond girls”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag gillar dom. De sitter bättre också 🙂

  Reply
 • Hej! Jag älskar strukturen på Opi’s nya lack och har själv ett par från en tidigare kollektion. Eftersom du inte var storförtjust i dem tänkte jag fråga om jag kan få köpa något av dig? Den rosa Pussy Galore var såå fin!!! Kan inte vänta tills de säljs i butik! Kontakta gärna mig via mail om du vill sälja den till mig 🙂

  Reply
 • Hej! Jag tänkte fråga dig en sak om foundation, och skulle bli väldigt tacksam för svar. Jag har ett ganska stort problem, som jag inte vet hur jag ska lösa. Jag är nämligen extremt blek, nästan genomskinlig påstår vissa. Dessutom är min hudton lite knepig, eftersom jag nästan är grön på armarna (trots min bleka hy ser man gröna nyanser), men väldigt röd i ansiktet. Pga den här kombinationen har jag väldigt svårt att hitta en foundation som passar min hudton, eftersom den både ska vara extremt ljus men samtidigt grön, för att matcha min hals och resten av kroppen. Så jag undrar om du har något tips till mig? För jag har haft det här problemet väldigt länge, och jag har prövat alla möjliga foundations och till och med frågat make-up artist, men de ger mig en för rosa färg, eftersom de bara kollar på mitt ansiktes hudton. Vad ska jag göra? Dessutom har jag blandad hudtyp, med feta partier, vilket förvärrar allt då mitt smink ofta "rinner bort" under dagen.

  Reply
 • Det finns helt vita foundations, till exempel hos FACE stockholm, som man kan blanda ut med sin vanliga för att få den riktigt ljus. Det är ju inte direkt överflöd på marknaden med foundations för personer med lite oliv-färgad hudton, men Make up store har i alla fall en färg som heter Olive, det kanske kan vara något? Annars skulle jag nog försöka med en gultonad foundation som kan dämpa dina rodnader i ansiktet och som bör gå bättre ihop med hals och dekoltage. Bästa tipset mot smink som glider av är transparent puder. Det fixerar sminket, och när man blir blank kan man bättra på där det behövs. Hoppas att något av detta kan vara till hjälp 🙂

  Reply
 • Jag gillar finishen men om jag trivs med dem på naglarna beror helt på vilken färg och nyans det är. Jinx är min favorit, otroligt fint lack!

  Reply
 • Ååh är riktigt nyfiken på JINX-lacket! Kan du inte testa de någon dag inom kort? 😀

  Reply
 • Är jätteförtjust i de lacken! Funkar toppen att fylla i när de naggats lite i toppen, eftersom det inte syns några kanter i den sandiga strukturen!

  Reply
 • Snyggt!

  Gaaha, alltså jag försöker sminka som du hela tiden men ögonskuggan vägrar haha.. Det ser så lätt ut då du gör det, men det bler helt fel då jag gör det. hah.. Aja, det blir väl bättre med tiden antar jag 🙂 Sotningen du gjorde tutorial på har jag nu uppe på min blogg fast då jag gjorde den istället 🙂 Du får gärna titta in om du vill 🙂

  Reply
 • Hej Linda!

  Imorgon ska jag ut och ska ha en orange-röd klänning. Är ganska blek i hyn och har blont hår med lite röda slingor i . Hur hade du sminkat dig då? Tack annars för den bästa sminkbloggen!

  Reply
 • Vore bra om du alltid tar med vad sakerna kostar. Tack!

  Reply
 • Om du inte vill ha dom, så kan jag ta och adoptera dom. 😉

  Reply
 • Skulle du kunna lacka på honey ryder och visa hur det ser ut med och utan överlack? Tror det skulle vara skitnice med ett överlack över det och undrar hur det skulle se ut innan jag köper ett!

  Reply
 • Hur mycket kostar ett lack? Hur ofta lackar du naglarna för det verkar som om du har nytt väldigt ofta!;) Om du inte vill behålla nåt lack så tar jag gärna över de hehe

  Reply
 • Ahaa, its good dialogue concerning this piece of writing at this place at
  this webpage, I have read all that, so at this time me also commenting here.

  Reply