Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

19:15 | April 23, 2013

Techni Color palette by Make up forever

Hur fin är inte denna palett från Make up forever?
Älskar färgerna och pigmenten är bra, dock är den svarta och den lila lite sämre pigmenterade än övriga färger.
Dessutom är paletten hur fin som helst 🙂
Techni color by make up forever kostar 375kr på Sephora.
Älskar att MUFE går att köpa i sverige nu förresten 🙂

/Love the colors in Technicolor palette from MUFE.
All colors exept the black and the purple has good pigmentation.


7 kommentarer7 kommentarer om “Techni Color palette by Make up forever”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • oooh nice! gillar den blåa och den gröna :3

  Reply
 • Älskar också MUFE, världens bästa märke! Har du provat deras matte velvet foundation? Otroligt bra och grym täckning!

  Reply
 • Ska definitivt prova den!

  Reply
 • Har du något bra tips för oss med små, mandelformade ögon för att få ögonen att se större ut? 😀

  Reply
 • Kan du inte göra en Victoria secret sminkning ? 🙂

  Reply
 • Måste till Sephora! Jag vill ha naked palette 1 & 2

  Reply
 • Hej! Super inspirerande smink blogg. Jag är så sjukt sugen på att ta en utbildning inom detta efter att ha sett din blogg. Jag har dock en fråga. Jobbar du med detta. Har inte följt dig så länge så jag är inte så insatt i om du har detta som ett jobb eller bara som ett intresse. Jag ska gifta mig i sommar och är på jakt efter någon som kan sminka oss alla. Efter vad jag har sett på din blogg så kan jag inte hitta bättre. Om du är intresserad så blir jag super glad. Tacksam för svar!

  Reply