Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:19 | April 23, 2013

Todays look – Bal/bröllopsinspo!

Jag har fått vårkänslor och pastellfrossa.
Idag har jag använt MUS nya eyedust Sand som är en jättesnygg Guld/silvrig skugga som är superfin att använda för sig själv eller tillsammans med andra skuggor.
Detta är en väldigt fin och enkel makeup man kan använda sig av till vilket tillfälle som helst. men för den som inte vill ha så mycket på sin bal/bröllop är denna makeup perfekt.
Har använt två par lösfransar för extra upplyftande effekt.

Jag har använt/I’ve used
MUS HTL Full Moon (som primer)
MUS ED Sand
Eyeko skinny liquid eyeliner
Max factor clump defy mascara
Depend lösögonfransar nr 3
Depend lösögonfransar nr 8

Läppar/lips
Illamasqua intense lipgloss Absorb

Kinder/cheeks
Pür minerals Pür rocks
MUS MS Cosmopolitan


16 kommentarer16 kommentarer om “Todays look – Bal/bröllopsinspo!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Har du något bra tips på singelögonskuggor till bra pris som passar till att fylla i ögonbrynen?
  Kram 🙂

  Reply
 • Jag tycker dock det är för mycket smink för bal/bröllop. Skulle du kunna göra en make-up som ser solbränd,ung, fräsch look?? Massa kramar<3<3

  Reply
 • Hej!
  Gud vad du är duktig! Helt sjukt!
  Har en fråga, vilken foundation tycker du är bäst för hyn?

  Jag har både en mineralfoundation från tikei och en krämigfoundation som heter lumi från loreal.
  Men jag tycker att när jag har mineralfoundationen så får jag inte lika bra resultat som med den krämiga, dock får jag dålig hy av den krämiga foundationen. Hur tycker du man ska göra? 🙂

  Tacksam för svar! /Jenny.

  Reply
 • Du är så sjukt vacker Linda!! Du borde sluta puta med läpparna på alla bilder! 😉
  Kram på dig!

  Reply
 • Tack ! Gör det enbart för att framhäva läpp-produkterna bättre då mina läppar är ganska små 🙂

  Reply
 • Slogs av en tanke då jag såg detta inlägg – om du skulle gifta dig/göra något annat viktigt, skulle du sminka dig själv då? Vilken typ av makeup skulle du bära? (svara gärna i ett inlägg)

  Reply
 • ja det skulle jag göra. men vilken typ av make up är svårt att säga 🙂

  Reply
 • Hej! Jag har en fråga angående brun utan sol. Jag läste ett av dina gamla inlägg där du rekommenderade st tropez. Den köpte jag! Har aldrig använt brun utan sol innan. Smorde in mig igår och benen blev verkligen skitsnygga! Men på armarna och ryggen ser jag nu ut som en zebra. Gjorde precis som instruktionsvideon 🙁 Har du några tips?

  Reply
 • Linda jag bokar in dig till mitt bröllop i september 2016 😉 ;)!! Aa bra!

  Reply
 • Hej Linda! du är verkligen så sjukt duktig. Kan du visa med bal och brudinspirerande sminkningar nu när det närmar sig sommaren? 🙂 jag ska själv på bal i slutet av maj och är frisör så kommer även göra en hel del brudars hår och make under sommaren! Du inspirerar mig SÅ mycket! tack!

  Reply
 • Hej Linda!
  Jag tycker du är så oerhört duktig, jag hade så gärna att du skulle gjort min bal makeup men bor långt därifrån tyvärr..
  Jag undrar däremot om du skulle kunna göra lite olika tips på några enkla och fina balmakeuper, så jag och säkert många andra kan få lite tips och idéer av ett riktigt proffs! 🙂
  Kram

  Reply
 • WOW! riktigt riktigt vackert 🙂

  Reply
 • Hej Linda! Har läst din blogg ett bra tag och kan inte sluta fascineras av hur du lyckas lägga din eyeliner, så hur gör man för att få en så jämn, exakt linje och en spetsig (alltså inga rundade "hörn") vid slutet av vingen? Jag använder samma eyeliner som dig (cake eyeliner från MUS och en snedställd eyeliner pensel från MUS och brukar väl lyckas bra, men det skadar ju inte att få den perfekt! Haha! Hoppas verkligen att du besvarar min kommentar på något sätt, för jag är säker på att det finns fler än jag som undrar över detta!!

  Reply
 • Hej! Hade egentligen skriva detta på en mail men eftersom min mail blivit blockad så går det inte för tillfället…. (du kan dock svara på mailen jag skrev)

  Det är så att min kusin ska gifta sig och har bett mig att sminka henne, och min fråga till dig är, Vad tycker du är det absolut viktigaste man ska tänka på när man sminkar en brud?

  Sen har jag en annan fråga, det är så att hon har inga ögonfransar (hon drar bort dom, ett beroende hon har) men skulle väldigt gärna vilja ha det på sitt bröllop, och då undrar jag, går det att sätta lösögonfransar på någon som själv inte har några och är det något speciellt jag ska tänka på?

  FRUKTASKVÄRT TACKSAM FÖR SVAR då jag absolut inte vill göra bort mig på detta… tack! 🙂

  Reply
 • Hej Linda!
  Du skulle inte kunna visa en mörkare/sotad men ändå glamourös variant på en balsminkning?
  Kram

  Reply
 • It’s actually very difficult in this active life to listen news on TV, thus I simply use the web for that reason, and take the latest news.

  Reply