Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

13:15 | April 24, 2013

Linda testar: Depend frans & brynfärg

Jag har testat Depends bryn och fransfärg i färgen “Brunsvart” och är jättenöjd!
Jag brukar alltid köra med reflectocils färger, men fick denna färg i en goodiebag häromveckan. Och denna produkt är även mer tillgänglig än Reflectocils produkter, även billigare.

Som bryn och fransfärg gör så fastnar den gärna på huden, så för att inte få ovälkomna bruna fläckar i ansiktet, rama in brynen med vaselin eller liknande innan du börjar.
Brynen lät jag sitta ca 10min, och fransarna 20min.
Kom alltid ihåg att göra allergitest i armvecket 48 timmar innan du börjar färga! Ögonpartiet är känsligt mina vänner.
Läs alltid bruksanvisningen noga och skölj rikligt med vatten om du får i ögonen.
tycker resultatet blev jättebra och jag kommer köpa den igen.
Den finns i svart, brunsvart och brun

Kostar ca 95kr

/I tried Depends brow and lash color in the color “Blackbrown” today and am delighted by the result!
I’ve  always used reflectocils products for brows and lashes, but when I got this product in a goodiebag the other week I decided to try it. its cheaper and more avaliable than reflectocil (at least in Sweden)

Fram your brows with vaseline or similar before you start to avoid to get the color on your skin.
brows: 10 minutes, lashes 20 minutes.
Always remember to do an allergy test  before you do this! the eyes are sensitive guys.
Always read the instructions carefully and rinse well with water if you get the product in your eyes.
I think the result turned out great and I will buy it again.
It is available in black, brown black and brown

Costs about 95SEK


17 kommentarer17 kommentarer om “Linda testar: Depend frans & brynfärg”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • 🙂 Underbart. Den ska jag testa inför sommaren,

  Reply
 • Hej! Tänkte bara fråga hur du menar när du ramar in brynen. Tar du bara vasselin runt eller på ögonbrynen också? Kram

  Reply
 • Bara runt dem 🙂

  Reply
 • Hej Linda.

  Visst är färgen bra, använder den själv nämligen & grymt nöjd!
  Tänkte höra med dig när vinnarna i goodiebag tävlingen skulle utses?

  Reply
 • De är utsedda och skickade till, men håll utkik, det kommer snart en ny tävling 🙂

  Reply
 • Om jag minns rätt så ska färgen sitta i bara några minuter.. Låter inte så säkert att ha i den i tjugo minuter! Läs bruksanvisningen.

  Reply
 • det är inte denna, det finn även en snabbfärgning 🙂

  Reply
 • Kan tipsa om att färgen finns på gekså Ullared till halva det priset.
  Har använt denna i massa år och är jätte nöjd

  Reply
 • Resultatet blev ju jättebra! Har du testat Colorans frans- och brynfärg? Den använder jag nu, men kan tycka att färgen släpper ganska fort. Tycker du att Depends är bättre än Coloran om du nu provat? 🙂

  Reply
 • Brynfärg släpper i regel ganska fort, därför bör man färga brynen snäppet mörkare, nästan så man tycker det blir för mörkt, då blir resultatet bättre sen. Det är precis som hårfärg.. det släpper alltid lite i början .:)

  Reply
 • Jag har också kört den här men jag antar att jag blandar fel (för mycket väteperoxid?) för jag blir helt röd i huden under brynen. Det röda sitter i någon dag men när det lägger sig är färgningen toppenbra. Har kanske i färgen för länge eller vad tror du?
  Ha en fin kväll

  Reply
 • Tycker reflectocils produkter är tuusen gånger bättre än den där. 1. Depends färger är oerhört gråa, vill man alltså ha varmare ton på sina ögonbryn, typ rent bruna, så är de helt att utesluta. 2. De går inte att blanda på samma sätt. 3. Tar längre tid att få färg. Kan visserligen vara både för och nackdel. Men jag gillar att man med reflectocils bara man smeta på och så är det färdigt snabbt.

  Använder depends brunsvart just nu men enbart för att jag vill göra slut på den. Tycker det är onödigt att slänga. Mina ögonbryn blir brun/grådaskiga, så får måla i dem. Men blir bättre än de väldigt ljusa jag har innan i alla fall. Men kommer inte köpa den igen.

  Reply
 • det där är ju helt en smaksak. reflectocil har fler färger 🙂

  Reply
 • Men.. Ögonfransarna, ingen skillnad ALLS??? Hur kan du rekommendera den? :S

  Reply
 • Jag tycker det blev riktigt fint 😀 skillnaden är ju aldrig som med mascara men et ramar in fransarna mer när man är osminkad. Snyggt tkr jag!

  Reply
 • Jag brukar applicera generöst med mineralpuder på och runt ögonbrynen innan jag börjar. Färgen fastnar då på brynen och inte på huden.

  Reply
 • Har använt detta i många år! Sparat en del pengar för både mig själv och andra som jag både tipsar och hjälper med färgning:-)
  Ett tips är att använda fransborsten på ögonbrynen så fastnar det inte så mycket färg på huden.
  Jag sätter på färgen på ögonbrynen i ca 5 min, tvättar av den, sätter på den i 5 min till så tillslut får jag perfekt nyans eftersom den brunsvarta kan bli väldigt mörk.

  Reply