Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:11 | April 24, 2013

Todays look – A thousand times I’ve played this game

Kör på en look utan eyeliner idag.

Jag har använt/I’ve used
MUS Eyeprimer tinted
MAC eyeshadow quartet Bare my soul
MUS eyedust sand
Max factor clump defy mascara

Kinder/cheeks
MUS MS Cosmopolitan

Läppar/lips
MUS Lipstick Crust


9 kommentarer9 kommentarer om “Todays look – A thousand times I’ve played this game”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Tycker det passar dig väldigt bra när du sminkar ögonen utan eyeliner. Blir lite mer levande då:)

  Reply
 • Hej!

  Gud vad du är duktig! Helt sjukt!

  Har en fråga, vilken foundation tycker du är bäst för hyn?

  Jag har både en mineralfoundation från tikei och en krämigfoundation som heter lumi från loreal.

  Men jag tycker att när jag har mineralfoundationen så får jag inte lika bra resultat som med den krämiga, dock får jag dålig hy av den krämiga foundationen. Hur tycker du man ska göra? 🙂

  Tacksam för svar! /Jenny.

  Reply
 • Jättefint! Jag tycker makeupen påminner lite om den som tjejen har i reklamen för Aqcua di Gioia.

  Reply
 • Färgar du håret själv?! Isf, kan du inte skriva några tips på hur man ska göra för att få det bästa resultatet, tycker det verkar vara så svårt att göra det själv. Men vill lära mig =)

  Reply
 • Hej!
  Har scrollat igenom din blogg nu och har fått många bra tips. Jag skulle behöva uppdatera min sminkväska och undrar om du kan göra ett inlägg om de absolut bästa typ "basgrejerna". Mascara, ögonbryn, neutrala ögonskuggor, highlighter mm. Och till bra priser 😉
  Ska även ta studenten snart och skulle gärna se enkla sminktips för en sådan dag!
  Tack och kram på dig!

  Reply
 • Ååh, jag tycker du passar jätte bra i sminkningen utan eyeliner. Det ger en annan massa inspiration som inte är så duktig på den där vingen.
  Men självklart lika söt med 😀
  Tack för en mycket inspererande blogg!
  Kram

  Reply
 • Glömde tillägga, de bästa basgrejerna till ansiktet menar jag då!

  Reply
 • Hej Linda! För ett bra tag sen så gjorde du en tutorial på en SÅ snygg frisyr. Det var liksom som ett fågelbo, rufsigt och romantiskt. Du skrev att om du någonsin gifter sig vill du ha en frisyr som den. Jag vart alldeles stormförtjust och ha letat efter det inlägget men inte hittat det. Jag skulle jättegärna vilja ha en liknande frisyr på mitt bröllop nu i sommar. Hoppas att du vet vilket jag talar om och skulle kunna tänka dig att länka det inlägget?
  Tusen tack i förväg och för en underbart inspirerande blogg!

  Reply
 • Hmm, vad kan det ha varit.. jag ska leta 🙂

  Reply