Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

19:17 | May 1, 2013

Favorit – Kompakt Mineralpuder

Jag har hittat tillbaka till mitt favoritmineralpuder i kompakt form: Pür minerals 4-in-1 pressed mineral make up SPF 15
Jag älskar den! Den täcker nästan allt även utan concealer, men känns ändå lätt i ansiktet, plus att den ger otroligt fin lyster.
Jag har färgen “Golden Medium”

 • SPF 15.
 • Förbättrar hudens struktur.
 • För alla hudfärger & hudtyper
 • Döljer/förebygger rodnad och irritation.
 • Fri från kemiska färgämnen, talk, mineralolja, parfym, fillers, parabener & alkohol.

Kostar 295kr På eleven.se

LOVE!

/I’ve found my way back to this lovely mineralfoundation from Pür minerals!
Pür minerals 4-in-1 pressed mineral make up SPF 15 covers all your flaws, and leaves your skin with a nice glow!


20 kommentarer20 kommentarer om “Favorit – Kompakt Mineralpuder”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag vill beställa det, men är osäker på färg "/ Har fairly light i Bare minerals, N2 i tikei, NC15 i mac studio fix fluid.. Tips på vilken färg som skulle passa? 🙂

  Reply
 • Jag har själv pürminerals 4-in-1 i samma nyans som Linda, Golden medium. I MAC studio Fix powder är jag NC20 men skulle tippa att denna motsvarar NC25. Så är du NC15 kan du nog gå en nyans ljusare. Men 4-in-1 är ljusare i nyanserna än man kan tro och än namnen säger! Lycka till!

  Reply
 • Fint! Kör du fortfarande med nåt serum på ögonbrynen? I så fall vad? 🙂

  Reply
 • Kan du inte testa lumenes cc cream ;D

  Reply
 • http://blogg.veckorevyn.com/hiilen/2013/05/01/parabenskrack-parabenfritt-ar-trendigt-men-nodvandigtvis-inte-bra/#comment-section

  Reply
 • Gillar också denna som tusan! 🙂

  Reply
 • tyvärr innehåller den nog en del fillers :/ bl.a. bismuth oxychloride som många är känsliga mot.

  Reply
 • Ursäkta min dumma fråga men.. använder man bara den för ett täckande och fint resultat eller har man även ett foundation under?=)

  Reply
 • Det är en foundation och puder i ett kan man säga. Du kan lägga det över en flytande foundation men då måste man tänka på att det ger färg. 🙂

  Reply
 • Hur vet man vad man ska ha för färg? Kan du inte göra ett inlägg med tipps på vad man ska tänka på när man ska köpa sminkprodukter på nätet. Som vilken färg som skulle passa ens nyans. Skulle verkligen vara något som skulle hjälpa mig. Tack Linda för en underbar blogg! 🙂

  Reply
 • håller helt med! blev ju helt klart sugen på denna produkt, då jag ändå behöver köpa nytt puder. men hur ska en veta vad en ska ha för nyans? smink har inte direkt öppet köp..

  Reply
 • Har inget med inlägget att göra men snälla du, kan inte du fixa ett inlägg med tips på produkter som håller huden matt hela dagen? Jag blir superglansig, även om jag använder massor av mattande krämer (men också fukt såklart). Mitt smink glider av och när jag kommer hem så ser det ut sm om jag har hällt olja i hela ansiktet. Så snälla ge lite tips!! Tack för en superbra blogg 🙂

  Reply
 • Jag önskar med ett inlägg om detta. Kaosglansig i ansiktet 🙁 Id’s matte är kass, köpt två nya produkter för 1000 kr för glansen, ska se om det händer ngt, och behöver nu nytt mineralpuder …

  Reply
 • Hi Linda!
  I love your blog and I visit it everyday. I just remembered that you did a post last summer on what to take with you on a trip or when going to a festival. Unfortunately I can’t find this post anywhere and it would be so nice if you could do another post like this one last summer 🙂
  Again, love love love your blog! Such an inspiration!

  Reply
 • Finns den inte i butik? Man kanske vill testa lite med färg?!

  Reply
 • Älskar allt från PUR. <3

  Reply
 • Vad är det för borste du använder på bilden. Den ser bra ut! 😀

  Reply
 • Hej Linda,
  Tack för ett så bra tips! Ska snart börja pendla och vill ha en foundation som går snabbt att dra på på morgonen.
  Min hudton är nog ganska lika din. Tror du att jag ska köpa samma nyans som du har eller ska man ta något steg mörkare nu till sommaren?

  Reply
 • Jag hittar inte Golden Medium någonstans på eleven.se?

  Reply
 • Hej.

  Vill beställa detta så fort som möjligt, verkar super bra! 🙂

  Undrar dock vilken färg jag ska välja, alltid svårt, och såklart svårt för dig att svara på som inte sett mig.

  Har medium beige i id, men känner att jag nog hade kunnat ha en nyans mörkare, speciellt nu när det går mot vår/sommar.

  Tror du jag ska gå på "Golden medium" eller nästa steg "Light tan"? Vad är skillnaden på "Golden medium" och nyansen innan "Blush medium"? Skiljer det mycket mellan dessa tre eller de ligger ganska nära? Svårt att de på bilderna på hemsidan.

  Är osäker på vilken av dessa tre jag ska beställa hem. Snälla hjälp mig. 🙂

  Tack för en superbra blogg som jag kikar in på flera gånger om dagen!

  Kramar från Caroline

  Reply