Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:34 | May 1, 2013

Todays look – Vår

Jag har använt/I’ve used
MUS Eyeprimer tinted
MUS Wonder powder sinai
MUS Wonder powder Kalahari
MUS MS Deadly
MUS MS Cosmopolitan
MUS Cake eyeliner black
Depend lösögonfransar nr 8

Läppar/lips
MUS Lipstick Bare

Kinder/cheeks
MUS MS Cosmopolitan
MUS MS Smog


5 kommentarer5 kommentarer om “Todays look – Vår”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Linda!
  Jaag måste börja med och säga att jag älskar din blogg! har följt dig i flera år och du är en så stor insperationskälla för mig och så många andra. Dessutom är du helt otroligt vacker!:) Det är så att jag ska gifta mig i sommar och hade ju mer än gärna velat att du sminkat mig men bor i småland så blir lite svårt 🙁 Men jag tänkte fråga dig vad du har för tips på en riktigt bra bas som verkligen håller? jag har haft en blandhy men nu har den blivit allt mer torrare i vissa partier vilket säkert har haft med vår kalla vinter att göra. Men jag har lite blandhy och kan lätt bli glansig i t-zonen. Blev tipsad om Dior forever compact puder men tänkte om du har några tips 😀 Och vilket primer skulle du rekommendera ? Tack för en otroligt bra blogg och ha en toppen bra dag vackra Linda!

  Reply
 • Hej Linda!
  Återigen en fantastisk sminkning på ett minst lika fantastiskt ansikte. En fråga… Hur får du till dina perfekta ögonbryn? Med fri hand eller stencil? Använder du penna, pensel lr kanske både och…?

  Ha en trevlig 1:a Maj!

  Hälsningar, Katja

  Reply
 • Kan inte du göra lite tutorials på vår/sommar sminkningar?
  Antingen med bilder eller videos, skulle vara jättekul! 🙂

  Reply
 • Åh kan du snälla inte göra en videotutorial på denna? Hade verkligen kunnat tänka mig att ha precis såhär på min bal så det hade varit jättesnällt!! Kram

  Reply
 • Åh vad fin! Kan du inte göra en tutorial på den??

  Reply