Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:20 | May 4, 2013

Todays look – Golden eye

Jäklar vilket kul MAC-event vi var på igår! Massa beautybloggare, massa nya tips och grejer.
Vi hade bland annat en workshop där vi fick lära oss hur man kan lägga en bas på ett annat sätt än vad man vanligtvis gör. Skitkul med nytt tycker jag!

Tack Berit och all personal som var med och gjorde dagen igår! Det var superkul!

Här är gårdagens make:
Jag har använt/I’ve used
MUS Eyeprimer tinted
MUS MS Desert
MUS MS Smog
MAC Reflects glitter Antique gold & MUS Mixing liquid som eyeliner
MUS Cake eyeliner black
Max factor Clump defy mascara
Fransar från House of lashes (har inte namnet i huvudet)

Läppar/lips
MAC cremesheen glass Just superb

Kinder/cheeks
Tikei Rouge Lovely


10 kommentarer10 kommentarer om “Todays look – Golden eye”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag skulle behöva din hjälp, mina kinder är väldigt röda speciellt mitt på och trots att jag försöker täcka det med både concealer och fondation så lyser det igenom. Och lägger jag då på rouge blir det så stort parti som blir rött så det ser konstigt ut för jag är nästam röd ända till näsan. Hur ska jag kunna bli av med den röda färgen och få på en snygg rouge utan att det ser konstigt ut.

  Sen undrar jag vilken brun-palett som är bäst till vardags då man bara vill vara lite fräsch och inte jätte markerade ögon 🙂

  Reply
 • Jobba med underlaget.
  http://www.kicks.se/clinique-b40/hudvard/rod-blossande-hud-c589 fungerar underbart på mig och på flera andra med rödblossig hy. Man behöver inte ha akne för att kunna använda grejerna.

  Reply
 • Snyggaste looken jag sett på år och dagar!

  Reply
 • Vill först och främst tacka för en otroligt inspirerande blogg, du är så vacker! 🙂 Jag har en fråga som dock inte har med makeup att göra hoppas det går bra ändå. När du använder dig av Photoshop, vilken av alla tusen olika program använder du? Något du laddat ner? 🙂

  Reply
 • Så sjukt snygg men enkel makeup! Tutorial på denna tack? 😀 kram

  Reply
 • Snyggaste ever!!! Snälla bjud på tutorial!

  Reply
 • Hur snyggt som helst! Men har du målat gliier- eller den svarta eyelinern först?:) Så kanske man vågar sig på den själv, haha!;)

  Reply
 • Skulle inte du kunna visa det nya sättet att lägga en bas? Det vore jättesnällt!!!

  Reply
 • Fy fan vilken snygg sminkning!!!!

  Reply
 • Snygg och klassisk sminkning! Men MS Desert verkar inte finnas på MUS längre, vet du någon av deras nuvarande som är likvärdig? Tack på förhand 🙂

  Reply