Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

19:20 | May 5, 2013

Phoenix rising, the living daylights

Phoenix rising från Deborah Lippmann & The living daylights från OPI


8 kommentarer8 kommentarer om “Phoenix rising, the living daylights”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Råkar faktiskt ha lacket från opi på mina naglar just nu 🙂

  Reply
 • Jag har också det glitterlacket från OPI, men har det riktigt svårt att få bort det (totalt omöjligt snarare). Därför används det allt för sällan tyvärr. Funkar nagellacksborttagningsmedlet från Vitry som du tipsat om tidigare på det här lacket?

  Reply
 • Den från Vitry är fantastisk! både till glitter och vanliga lack

  Reply
 • Hej Linda! Jag är dansare och på shower och tävlingar osv brukar jag använda lösögonfransar, men dom lossnar ALLTID längst in vid ögat eller ute på kanten! Har du något tips som kan hjälpa eller finns det inget att göra? 🙂
  kram

  Reply
 • Har du provat franslimmet Duo (säljs på ex Åhlens)? 🙂
  Jag är själv dansare och jag tycker att det sitter som berget!

  Reply
 • Duo-limmet är svinbra!

  Reply
 • Hej! jag tänkte bara fråga vad du har för tips till de som har lite sämre hy. Jag själv till exempel. Jag får rätt ofta finnar och torr hy. och går aldrig osminkad för att dölja dem. hur blir jag av med problemet?

  Reply
 • Hitta en hudvårdsrutin som passar dig! Mitt tips är att gå till en hudterapeut och berätta hur din hud mår, så kan hon/han rekommendera vad som passar just dig. Sedan kanske det kostar en slant, men det är väl värt!

  Reply