Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:10 | May 9, 2013

Nude-läppar!

Ett otroligt snyggt nude-läppstift är cremesheen Créme d’Nude från MAC
Det blir inte för brunt på läpparna och passar därför de flesta hudtoner.

/I love this nude lipstick from MAC: Cremesheen Créme d’nude


8 kommentarer8 kommentarer om “Nude-läppar!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Linda!
  Din blogg är väldigt inspirerande och man blir alltid lika sugen på att gå all in med sminket. Dock har jag märkt att jag är allergisk mot det mesta av sminket som säljs i butikerna. Jag har själv listat ut att det är parabener, siliconer och parfym som ställer till det. Just nu använder jag bara Apolivas mascara från Apoteket, det är den enda mascara jag hittat hittills som inte kliar i ögonen. Jag använder ID Bare minerals mineralpuder för ansiktet som fungerar jättebra. Har du några andra tips på bra "snälla" märken när det gäller smink?

  Reply
 • Jag tycker att Mary Kay funkar. Deras foundation är ju ingen makeup produkt utan en
  HudvårdS produkt

  Reply
 • Hej Linda!
  Är riktigt glad över att din blogg finns! Du ger otroligt många bra tips och en massa inspiration!
  Kom precis på ett förslag till en tävling som du skulle kunna ha här i bloggen:) Vad sägs om en tävling där man kan vinna en "smink-shoppingtur" med dig? Självklart får man stå för alla kostnader själv och ta sig till den stad du befinner dig i men man kan få coachning av dig. En tävling jag hade nappat på direkt 🙂 Så jag får väl hålla tummarna på att du tyckte om mitt förslag!

  Reply
 • Vart kan man smidigast få tag på dessa i Sverige om man inte har en Mac affär i närheten?

  Reply
 • http://www.kicks.se/sok?q=w~mac

  Reply
 • Kan du inte göra en video och visa hur du applicerar mineralfoundation i puderform?

  Reply
 • Hej linda!! Måste man alltid ha läppenna under läppstiftet? Har redwood och bare från mus.. Men de blir liksom så fult efter bara några minuter.. Liksom en rand och försvinner… Men kan jag köpa bara en läppenna och ha under olika läppstift eller hur funkar de? 🙂 tack för en bra blogg tjejen!! Kram!

  Reply
 • Var hittar man detta? Finns inte på Kicks eller Eleven. Lägg gärna in en länk till rätt läppstift tack! Har letat hela dagen på stan idag efter ett nude-läppstift men inte hittat ngt så jag blev glad när jag såg detta!

  Reply