Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:43 | May 11, 2013

Candy yum-yum

Fantastiska Candy Yum-Yum från MAC har letat sig in i min samling.
Mer perfekt knallrosa får man leta efter!

/Candy Yum-Yum is now in my collection 🙂 You can’t find a more perfect pink lipstick!


8 kommentarer8 kommentarer om “Candy yum-yum”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • vilken läcker färg!!

  Reply
 • Visst är den 🙂 helt underbar!

  Reply
 • Linda! Kan inte du tipsa om olika studentsminkningar? KRAM

  Reply
 • Jäklar vilken snygg färg! Måste hitta nån knallig färg jag passar i 🙂

  Reply
 • Hej Linda! Jag tänkte du har ju skrivit mycket om deodoranter. Har du hittat någon som passar dig ännu? Annars kan jag tipsa om Rexona maximum protection. Funkar typ som Absolut torr bara att man slipper allt detta stickande & kliande! Man har på två klick innan man går och lägger sig och sen så kan man duscha som vanligt dagen efter men fortfarande vara skyddad. Jag har nog provat allt i denna djungel precis som du och detta är faktiskt ärligt det enda som har hjälpt mig! 99 kr på Kicks. Helt klart värt att testa om du inte gjort det redan! Tjing

  Reply
 • Vill bara tipsa om Maybellines Color Sensation-läppstift också, om du inte testat dem (har inte sett dig nämna dem). Många fina färger, bl.a. 2-3 som liknar den du visar här, och som sitter bättre än något annat läppstift jag testat! Pro Longwear-serien kan slänga sig i väggen.

  Reply
 • Galet läcker färg!! Men Linda jag undrar, måste man köpa en läppenna i samma färg som alla läppstift man har?! Eller hur funkar de!? Finns de ingen neutral som man kan ha under alla? :p tack för en super blogg! Kram!

  Reply
 • Åh jag har varit så sugen på det här sen jag var i Berlin för någon månad sen. Vågar man slå till om man lätt blir lite röd i ansiktet eller kommer det bara se konstigt ut?

  Reply