Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:01 | May 15, 2013

Apotek hjärtat lanserar makeup-serie!

Apotek hjärtat lanserar nu en makeup-serie som heter Apolosophy.
I serien finns även solskydd för kropp och ansikte, och hårvård tillkommer i sortimentet senare.

Jag tycker de har lyckats bra med produkterna! Förpackningarna känns fräscha och trendiga, plus att produkterna jag testat verkar vara bra och härliga. De ligger bra i pris också.

/A new make-up line from Apotek Hjärtat (only avaliable in sweden i think?)


8 kommentarer8 kommentarer om “Apotek hjärtat lanserar makeup-serie!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Apoteket heter Apotek hjärtat och inte Apoteket hjärtat 🙂

  Reply
 • Så jäkla onödig kommentar. språkpolis?

  Reply
 • Hej! Kan du inte testa Body Shops smink och göra en utvärdering? Till oss som vill göra medvetna val 🙂

  Reply
 • menar du smink som inte är testat på djur eller som innehåller animaliska produkter?

  Reply
 • Jag har gjort ett inlägg om The Body Shop här http://makeupyourmind.blogg.se/2013/may/the-body-shop.html

  Reply
 • Hej!
  Skulle vilja be dig om hjälp med ett litet problem jag har. Jag undrar lite om vad man kan göra för att sminket (ffa basen) verkligen ska sitta och hålla länge! Jag använder mig av Smashbox primer + en foundation & puder från clinique, men trots primern lyckas jag inte få basen att hålla och se fräsch ut under hela dagen. Jag har tidigare haft stora problem med huden (akne) men idag står jag här med diverse ärr & små finnar ibland.

  Skulle verkligen behöva tips på vad jag kan göra, eller smink som du anser håller lite extra bra!

  Tack på förhand!

  Reply
 • Före och efter bilder tack!!

  Reply
 • Och detta har du fått gratis.

  Reply