Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:01 | May 16, 2013

Linda testar: Ny eyeliner från Asemera

Asemera är ett svenskt märke som startades 2012 och har produkter baserade på naturliga och miljövänliga ingredienser.
Jag har fått prova deras gel-liner och gillar den förvånansvärt mycket!
Den torkar fort, är enkel att sudda (men det får man göra fort) och sitter som berg! Jag gnuggade, och gnuggade, och gnuggade, men den blev inte ens det minsta utsmetad.
Den är däremot enkel att få bort med sminkborttagning! 🙂

Dessutom har den en smart förpackning.
Jag gillar den!

Kostar 419kr, MEN, på Glamdeals.se finns den för 149 just nu. Vilket är ett fantastiskt pris.
(Glamdeals är ungefär som groupon, fast endast skönhetsprodukter)

/Asemera is a swedish brand with products based on natural ingredients.
I have tried their gel-eyeliner and I really like it!
It dries fast, and it’s VERY smudgeproof!


8 kommentarer8 kommentarer om “Linda testar: Ny eyeliner från Asemera”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Oj, vilken skillnad i pris! 🙂
  Har du testat ELF:s cream eyeliner? Den använder jag och den sitter hur bra som helst hela dagen och kostar ca. 40 kr 🙂

  Reply
 • Har inte testat den tyvärr.. kanske borde göra det?

  Reply
 • Åhhh kunde du inte tipsa om detta tidigare 🙁
  Köpte min på Bangerhead för 400 🙁

  http://www.bangerhead.se/sv/artiklar/asemera-eyliner-gel.html

  Reply
 • Åh nej! Vad trist.. 🙁 tyvärr fick jag inte nys om det förrän då

  Reply
 • Hej Linda! Jag älskar, verkligen älskar din blogg. Jag tycker jätte mycket om dina coola och vackra sminkningar och dina skönhets tips. Men jag undrar en sak… 🙂 Skulle du kunna göra ett inlägg om hårborttagnings produkten Epicare? 😀

  Reply
 • Hej Linda! Jag har ett problem, på somrarna blir jag otroligt fräknig av solen, och jag har länge försökt med olika solkrämer, men alla är antingen väldigt feta och obekväma, eller så är det för låg solskyddsfaktor. Jag undrar om det finns något man kan göra för att minska på fräknarna, eller om du kan tipsa om någon bra solkräm med hög solskyddsfaktor, som inte blir så oljig?? 🙂

  Reply
 • Du behöver en högre spf! Testa med 50. Och vad gäller feta krämer, köp Vichys mattande spf för ansiktet, fantastisk!

  Reply
 • Hejsan Linda!
  Du är riktigt duktig på det du gör 🙂
  Skulle inte du kunna lägga upp en tutorial om hur du lägger din eyeliner?
  Blir så perfekta! 😉

  Reply