Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:30 | May 20, 2013

Todays look – Green Spring

Det kommer en tutorial pĂ„ denna inom kort 🙂

/There will be a tutorial on this one 🙂

Jag har anvĂ€nt/I’ve used
MUS Eyeprimer tinted
MUS MS Mountain
MUS MS Desert
MUS MS Eclipse
MUS Eyepencil Tropical
MIST glimmer Darin star
MUS Cake eyeliner black
LancĂŽme hypnĂŽse star

LĂ€ppar/lips
MAC Mineral rich Style Surge

Kinder/cheeks
MAC Blush Dollymix


16 kommentarer16 kommentarer om “Todays look – Green Spring”

  vad använde du för lösfransar här? jättesnyggt:)

  Reply

  Jätte fint! saknar dina tutorials, de är så bra och hjälper oss amatörer mycket 😀

  Reply

  Hej! Jag tänkte fråga dig om råd.
  Jag har en väldigt normalhy utan smink, varken fet eller torr. Men kruxet är att när jag använder smink (foundation, lös transparent puder, solpuder) så blir jag efter någon timme JÄTTE blank och fet i pannan, på näsan och på kindbenen. Vad skulle du tipsa mig om då? Är det fel produkter jag använder? Börjar lessna på att behöva dra på transparent puder varannan sekund för att inte se flottig ut.. Tack på förhand för svar 🙂 Kramar

  Reply

  Hej hej var kan man bli sminkad av dig?? du är jätte duktig!

  Reply

  Vart köper man mac läppstiftet vill så gärna köpa detta???

  Reply

  Helt seriöst så skulle jag kunna kapa min ena lilltå för att se lika fräsch ut som dej. Det är ta mej tusan helt omänskligt hur snygg du är. (Och ögonbrynen är de mest perfekta någonsin!)
  .. bara ett litet konstaterande såhär mitt i natten! ^^

  Reply

  Kan du lägga int tutorialen på denna look före skolavslutningarna? Snälla! :)Glad tjej från Finland hej!

  Reply

  Ååh Linda den här måste du visa tutorial på! Försöker alltid sminka mig så att det ska se ut såhär men lyckas aldrig! Hoppas du lägger upp den här så vi får se 🙂

  Reply

  I don't know if you know English, but I really think you should put tutorials on YouTube. I see your eye make-up looks on pinterest ask the time. You would get so many more viewers on YouTube. I would definitely follow you.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns hÀr