Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

13:37 | May 21, 2013

Vackraste ögonfransarna!

Fick hem dessa fantastiska fransar från Paperself idag.
Therese hade dem på sig på Swedish beauty awards och jag kände att jag bara måste ha likadana!
Man kan använda dessa miljövänliga pappersfransar antingen hela, eller klippa dem och använda de delar man gillar bäst.

Har ni sett vackrare?  Det är verkligen små konstverk!
129kr styck kostar dem hos Swedishbeautyfactory

/Got these amazing eyelashes from Paperself today. Each one is a piece of art! I just love them


8 kommentarer8 kommentarer om “Vackraste ögonfransarna!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej! älskar din blogg och du ger så himla inspiration med dina underbara sminkningar!
  Undrar om du skulle kunna visa några tips på fina sminkningar till studenttider? skulle behöva lite inspiration för hur jag ska sminka mig på min studentdag som är om två veckor. tror många andra också skulle vilja få lite tips!
  Kram, isabelle

  Reply
 • Åh! Jag vill se dem på! 🙂

  Reply
 • vilka fina! Kan du inte visa dem på? 🙂

  Reply
 • Sååå fina! Längtar tills jag går se dom på 🙂 vill passa på att tacka för en underbara och inspirerande blogg, du är så duktig!

  Reply
 • Tjenixen!
  Du det här med sminkborstar är ett evigt problem för mig. Vet inte hur många gånger jag bestämt mig för att spendera sparkapitalet på ordentliga borstar men det blir liksom aldrig av. Du har säkerligen fått frågan hundra gånger och jag har sökt igenom dina tidigare inlägg men nu får jag lov att fråga om det ska bli någon ordning på detta! Hur mycket skiljer det egentligen på borstarna? Är ju ganska stora prisskillnader. Jag skulle ju vilja dra till på ett set med sisodär 32 borstar på tradera för en billig peng, men är dom totalt värdelösa? Givetvis skiljer det sig på kvaliten även på tradera, men sådär i det stora hela liksom. Dom kanske duger för någon som inte är så insatt? Vore tacksam för svar! 🙂

  Reply
 • Underbara! Jag funderade på att köpa sånna, hoppas på att få se dom snart i bloggen då! 🙂

  Reply
 • Hej Linda!
  Kan du inte göra ett lösögonfrans-inlägg?
  Lite vardagsfransar, extrema fransar, festfransar…? "Fin-fest-fransar" och "FEST-fest-fransar"?
  Lite lyx och budget alternativ? Hade vart ett perfa blogginlägg enligt mig!
  TACK för daglig inspo

  Reply
 • Jag tror att det är samma slags fransar som de använde i "Hungerspelen" 🙂 Supersnygga!

  Reply