Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:10 | May 22, 2013

Nailsticker

Dessa fina nailstickers finns hos Depend för 19,50kr.
Själva stickern är helvit, men jag har målat guld i vissa av “hålen” för en roligare effekt
Ett enkelt sätt att fixa snygga naglar utan att behöva pilla med pensel själv.

/This cute nailsticker is from Depend and very easy to use.
The sticker is white, and I used some gold nailpolish to fill in some of the “holes”


9 kommentarer9 kommentarer om “Nailsticker”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Linda! Först o främst vill jag tacka för en inspirerande blogg! Sen har jag lite tråkiga nyheter, vet ju att det är en av dina favoriter o även min.. Fick ett mail från eleven och de berättade att Too Faced ska sluta tillverka sin Amazing face foundation… Inte kul! =/ Jag tyckte den var suverän, det enda var att jag inte tyckte den räckte så länge, antagligen pga.flaskan o att man lätt tar för mycket.. Hur länge brukar din räcka o har du något tips för att den ska räcka längre? 🙂

  Reply
 • Jag VET! det är vidrigt 🙁 Min håller ganska länge, men jag tar också ganska lite och jobbar med pensel

  Reply
 • Så snyggt, måste absolut testa!
  På lördag ska jag på bal och jag undrar om du har lust att göra en video/ett steg för steg inlägg på en enkel och lös baluppsättning? Eller du kanske redan har gjort det tidigare och kan publicera något gammalt inlägg igen? Hade uppskattats så himla mycket, har lite smått panik!
  Ha de fint, kram!

  Reply
 • Hej! Jag vet inte om jag gjort exakt en baluppsättning, och tills på lördag hinner jag tyvärr inte göra någon.
  Kram!

  Reply
 • Köpte massa såna där grejer när jag var i Japan och det är riktigt snyggt!!! Jag har dock märkt att nageln lätt blir gul där märket har suttit vilket är lite tråkigt..

  Reply
 • Typ som att klistret skulle göra nageln gul? även om man har ett lack under?

  Reply
 • Ja precis! Jag har brukat köra med två lager lack som får torka ordentligt, därefter klistermärket och sedan topplack.

  Reply
 • Himla snyggt!

  Reply
 • dem var ju jättefina 😀

  Reply