Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:07 | May 24, 2013

Videoblogg_ Ögonbrynstutorial

Klicka på bilden eller HÄR för att komma till videon
Anastasias Brow Pro palette finns på på vissa Kicks-butiker!

/Click on the picture or HERE to get to my eyebrowtutorial


6 kommentarer6 kommentarer om “Videoblogg_ Ögonbrynstutorial”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • vad står din tattuering för om jag får fråga? 🙂

  Reply
 • Fint! Dina bryn är verkligen perfekta 🙂 Kollade tillbaks i arkivet för ett tag sedan och hamnade på den tiden då du noppade bort halva ögonbrynet, haha.. ser ganska mycket bättre ut nu 😉 Själv är jag rätt ljushårig och vill inte ha för markerade bryn då jag inte sminkar mig så mycket i övrigt. Jag blöter en snedställd borste och sedan använder jag skugga. Funkar perfekt och blir väldigt naturligt 🙂

  Reply
 • Grym video! Älskar din dialekt! 🙂

  Förresten vad heter låten? 🙂

  Reply
 • Låten heter Timezone och artisten: Sander van Doorn pres. Purple Haze

  Reply
 • Linda eller någon som vet, hur får du så "rena" ögonbryn??
  Går du till salong/vaxar/noppar på ett speciellt sätt eller med vilken pincett isf?

  (Jag får aldrig till den där clean looken, utan massor med stubb å måste plocka ögonbrynen nästan varje dag!!)

  Tack så mycket om du orkar/har tid att svara <3 du är bäst!

  Reply
 • Jag noppar dem med pincett samt använder brynhyvel. Dock har jag inte så mycket strån som växer, så jag behöver inte plocka så mycket 🙂
  kram!

  Reply