Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:30 | May 25, 2013

Körsbärstjej!

Jag är definitivt en körsbärstjej! Jag älskar särskilt syntetisk körsbärsdoft och smak.
Därför har jag nu gått och blivit med Escadas sommardoft “Cherry in the air” som har en hint av just körsbär. Annars är den ganska lik deras annars så klassiska sommardofter. Vilket helt klart ger en mig en sommarkänsla iallafall!

Denna kommer jag bära dagtid! Kvällstid vill jag ha något med lite mer sting i!

440kr för 30ml på Eleven.se
Finns även hos parfymerier och Åhléns

/I’m definately a cherry-girl! I absolutely love the smell & taste of synthetic cherry.
That’s why I got “Cherry in the air” from Escada that got a hint of cherry.
Exept for that cherry-touch, the perfume is quite similar to their other summer-perfumes.
I will wear this daytime


11 kommentarer11 kommentarer om “Körsbärstjej!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag älskar också körsbär. Men syntetisk körsbärsdoft är nog det värsta jag vet 😛

  Reply
 • har också denna! Underbar precis som resten av Escada-gänget 😀

  Reply
 • Den här måste jag kolla in! Tack för tipset
  /En annan körsbärstjej

  Reply
 • jag är helt tvärt om, hatar körsbär 😛 så denna är nog inget för mig då..

  http://glossfashion.com/josefineg/

  Reply
 • Håller med om att den doftar ljuvligt! Jag är ingen körsbärstjej annars. Gillar färska körsbär men fullkomligt avskyr körsbärssaft och annat som inte smakar/luktar riktiga körsbär. Därför blev jag så förvånad när jag blev så över öronen förtjust i den här parfymen. Hur eller hur så doftar den fantastiskt!!

  Reply
 • Åh, jag är exakt likadan. Har alltid älskat alla dofter och smaker av körsbär; syntetiskt som äkta. För att inte tala om alla goda körsbärsgodisar! 😀 Den här ska jag definitivt ge en chans.

  Åh, köpte förresten Orange Blossom & Manuka Honey handcremen från Ciaté igår på Nelly.com
  Sååå nyfiken!

  Reply
 • Du kommer att älska handkrämen!

  Reply
 • 335 spänn på nordicfeel.. lite skillnad 😉

  Reply
 • Har också den, doftar sååååå gott! 😀

  Reply
 • Den luktar så gott, men är det bara jag som tycker den sitter dåligt…försvinner snabbt från huden…synd…

  Reply
 • Men nordicfeel säljer tyvärr bara fejk!

  Reply