Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:14 | May 30, 2013

Tar du hand om dina fötter?

Även om man inte ser dem hela tiden så finns dem alltid där och gör en faktiskt lite gladare med fina färger och välfilade naglar.
– Våra fötter!
Jag tycker fötterna och tånaglarna är minst lika viktiga som händerna, man känner sig faktist lite mer attraktiv med fixade fötter.
Jag tar alltid hand om fötterna och har alltid naglarna målade i någon fin färg. Filar eventuella hårda hälar och smörjer in med fotkräm!
Det bästa med att måla tånaglarna är att nagellacket i princip sitter tills man tar bort det.
Nagellacket “Hot Spell” från Estée Lauders sommarkollektion kommer nog att pryda mina tår hela sommaren! Älskar det!
Tar ni hand om era fötter?

/We can’t see them all the time, but they are there all the time..
– Our feet!
I think that it’s important to take care of our feet. Moisturise them, peel them, and paint the nails. Even if it’s our feet we actually feel a bit more attractive with nice feet.
I Love Nailpolish “Hot Spell” from Estée Lauder on my toes 🙂
Do you take care of your feet?


12 kommentarer



12 kommentarer om “Tar du hand om dina fötter?”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Tyvärr inte… Borde göra det men det blir aldrig av! Skulle du kuna ge lite tips/nån rutin av nåt slag, skulle va jätteskoj! Kram

  Reply
 • hej! tittade på din förra blogg som du har flyttat ifrån och där hade du lagt ut en bild på en slarvig uppsättning som jag gärna vill lära mig! du skulle lägga ut en videoblogg om hur man gjorde det, men jag har inte hittat någon video. kan du svara på den här kommentaren i ett inlägg och kanske länka videon om du har lagt ut den? tacksam för svar!:)

  Reply
 • Skulle inte du kunna visa hur man "Contour and Highlight" ansiktet med hjälp av ögonskuggor och puder? Har bara sett videos med olika typer av foundations men har inte riktigt pengar till att gå och köpa två stycken för det, hade varit väldigt tacksam, kram!

  Reply
 • Jag tar tyvärr inte hand om mina fötter. Jag har liksom tröttnat. Jag får förhårdnader jättefort. Typ dagen efter jag har filat och hållt på så har jag förhårdnader igen och så är jag typ född med fula naglar 🙁 Visserligen ser det mycket bättre ut med nagellack, men det känns onödigt då jag ändå inte vill visa mina fötter pg a förhårdnaderna :/

  Reply
 • Smörjer du in fötterna? Det är bättre att smörja in och göra "fotinpackningar" än att fila och fila 🙂 Gärna varje dag, smörja in alltså.

  Reply
 • Åh, jag har precis samma problem som dig. Förhårdnader är såå jobbigt och det känns inte alls kul när man måste visa upp fossingarna. Att fila hjälper mig också bara för stunden, efter några dagar är de tillbaka. Nu har jag hittat en lösning som ger mig fina Lena fötter året om! Det är en kräm mot förhårdnader från märket Scholl. Den finns nästan överallt, på Ica, Willys m.m. Under de två första veckornasmörjer du in fötterna två ggr om dagen och därefter räcker det med en gång om dagen. Hoppas att du ser detta tips och att krämen hjälper, lycka till!

  Reply
 • Tar tyvärr inte hand om mina fötter så bra.. Spyr såfort jag ska röra dom så det går inte alls :/
  Har haft tankarna att gå till en fotvårdatelje men tyvärr är det för dyrt för mig som student!:/

  Reply
 • Ja! Filar lite typ 3 ggr i veckan. Eftersom jag gör det så ofta så behöver jag aldrig göra mycket. Går på ett kick. Smörjer in med the body shops bodybutter. Gör en peeling ibland på ekologisk kallpressad kokosolja och råsocker. Och målar såklart då och då. Välvårdade fötter är ett måste till sommaren!

  Reply
 • Jag är väldigt dålig på att ta mig tid och måla mina tånaglar men det borde jag, ska ta mig tid sen och göra det. jag älskar färgen på nagellacket 🙂

  Reply
 • Hej Linda! Kan inte du tipsa om snygga röda nagellack som inte är för dyra? Som finns på typ Kiks 😀 Kram Elin

  Reply
 • Jo jag håller med om att man känner sig mera attraktiv med fräscha "fixade" fötter! Man känner sig mycket finare =)

  Reply
 • jag har alltid tagit han om dem men på senaste tiden har jag inte orkat göra det då jag kör med gel lack hos en tjej som är otroligt duktig . Annars kör ja sj ibland med gel lacken,det är så skönt att ha en färg som sitter länge och så glänser ortroligt.

  Reply