Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:01 | May 31, 2013

2012 VS. 2013

Tänk vad mycket nytt kameraobjektv och bra ljus kan göra?
Jag tyckte ändå att mina bilder var okej förut, men när jag tittar tillbaka exakt ett år så ser jag att jag hade en del att utveckla!
2012 fotade jag mycket med blixt vilket gör att bilden kan bli platt och färgerna försvinner, samt att bilderna ofta var suddiga och oskarpa.
2013 har jag fortfarande samma kamera, men ett 50mm fast objektiv, samt att jag har lärt mig mer om ljus och inställningar på kameran.

Jag har fortfarande massor att lära inom foto och avundas folks fina bilder!

/2012 vs 2013.. Can you see what difference a new cameraobjective & right light can do?
In 2012 I often took my pictures with flash, wich can make the pictures flat, and the colors in the pictures dissapear. The pictures were often unsharp and blurry.
Now I shoot with the same camera, but with another objective.
I still have sooo much to learn and envy other peoples pictures.


10 kommentarer10 kommentarer om “2012 VS. 2013”

  Jävlar vilken skillnad! Tycker det är sjukt svårt att få bra bilder på ögonen och speciellt sminkning..

  Reply

  Vad för ljus brukar du använda dig av? 🙂 står du vid ett fönster eller längre in i rummet? 🙂 du pratade lite om en lampa förut, vad är det för nån du använder då? 🙂 kram

  Reply

  Jag står alltid vid ett fönster om ljuset är bra ute. Annars använder jag ljuset från min sminkspegel som har lampor runtom. Vad det gäller den där lampan jag pratade om så fick jag aldrig till det med den igen 😛 haha

  Reply

  För någon vecka sedan kilade jag tillbaka i ditt arkiv typ 3-4 år. Jag tyckte att du var SÅÅÅ duktig på att sminka då. Inte för att vara elak eller så, men satan i gatan så mycket bättre du har blivit. (Beror säkert lite på bildkvaliten också som du säger.)

  Reply

  Det skulle vara mycket intressant om du skulle vilja förklara vad du har lärt dog under det senaste året. Det är ju tydligt att du fortsatt utvecklas. Du är än mer skicklig nu. Så hur du tänker kring din utvevkling i bryn och skuggtekniker skulle vara mycket lärorikt att få ta del av. Tack för en härligt inspirerande och lärorik blogg! Sagt av en som sa att hon aldrig skulle följa någon blogg. 😉

  Reply

  Jag får tametusan aldrig sådär bra skärpa på mina ögon! Och det är lite därför jag tycker det är så tråkigt att försöka ta detaljbilder på mig själv!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här