Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:25 | May 31, 2013

Favorit?

Vilken är er favorit utav de senaste sminkningarna?

/Wich one is your favourite?


26 kommentarer26 kommentarer om “Favorit?”

  Purple smoke är fantastisk. Hade varit kul med en videotutorial på den!

  Reply

  Allt klär en skönhet, men nr 1 tycker jag är läcker!

  Reply

  Jag älskar ju din rainbow-sminkning. Så min favorit är den!

  Annars. En liten förfrågan. Det hade varit väldigt uppskattat om du kunde skriva ut namnen på varje sminkning när du gör ett sånt här collage. Så blir det lite lättare för oss att leta reda på orginalposten. Puss!

  Reply

  Alltså du är så himla duktig! Super grym! Jag gillar två och fem bäst, men alla är coola. Två och fem hade funkat på mig…. men inte dom andra. =) Trevlig helg!

  Reply

  Jag älskar nr. 3. Färg kombon är helt fantastisk!!

  XO
  Joy

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här