Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:50 | June 1, 2013

bröllopssmink och hår!

Sminkade och fixade håret på vackra Ingela inför hennes bröllop idag.

Önskar dig och din make all lycka!

/Did hair & makeup on beautiful Ingela on her weddingday.
Wish you and your husband all of luck!


9 kommentarer9 kommentarer om “bröllopssmink och hår!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vad duktig du är!
  Jag skulle vilja att du gjorde mitt smink och hår till mitt bröllop nästa år. Kan inte du maila info om priser osv till mig?

  Reply
 • "Önskar dig och din make all lycka!" Oj så jag skrattade när jag insåg att du menade MAKE som i man, och inte make up. (tack vare att du skrev husband, annars hade jag förmodligen fortfarande trott make up haha) Insåg först efteråt att det kanske vore lite konstigt att önska sminkningen lycka inför framtiden xD

  Reply
 • Hahaha, tur att det inte bara var jag som fick tänka till en extra gång! 😀

  Reply
 • hahaha tänkte exakt samma sak xD

  Reply
 • Hahahah jag trodde du menade make som i make up hahaha 😛

  Reply
 • Men åh vad vackert. Jag vet vem som ska få piffa mig när jag ska gifta mig =)

  Reply
 • Du är SÅ duktig, hade älskat att göra samarbeten med dig, du hittar mig och mina sminkningar på makeupbyfrida på instagram 🙂 Undrar vad du tar för att fixa sminkningar? för fest, bröllop osv. Vet jättemånga som undrar vad du tar för att sminka så det hade varit skoj om du kunnat lägga ut en prislista =) KRAM!

  Reply
 • hej:) jag undrar om du har hemsida som jag kan kolla in?

  Reply
 • Så fint!
  Jag skulle vilja att du gjorde mitt smink och hår till mitt bröllop nästa år. Kan inte du maila info om priser till mig?

  Reply