Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:56 | June 9, 2013

På ett biltak i solen

Och härmed tackar jag Sweden Rock Festival för i år! Vädret och stämningen har varit fantastisk!
Var ni där?


14 kommentarer



14 kommentarer om “På ett biltak i solen”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • hej Linda! Först vill jag bara säga att jag verkligen inte vill låta gnällig eller elak, men jag tycker at du ser väldigt sma!?! Jag kanske inbillar mig, du kanske ser ut som du gör naturligt, jag tycker att du verkar vara en väldigt trevlig tjej och att du är supersnygg, jag hoppas att du mår bra! Förlåt om jag ser fel, kram! Och tack för grymma skönhetstips!

  Reply
 • Hej johanna, tack för omtanken! jag har aldrig mått så bra som jag gör just nu. Jag varken bantar eller går på någon diet. Att gå upp i vikt är för mig lika svårt som för vissa att gå ner i vikt.
  Kram på dig!

  Reply
 • Åhhh skulle dö för att få din kropp!!!!! :'(

  Reply
 • Så jävla snygg är du!!! Vad är det för effekt på bilden? är det HDR?

  Reply
 • Jag brukar se dig ibland i Linköping och jag måste hålla med ovanstående. Du är vacker som en dag, men du är inte ens smal längre utan mager. Det ser ut som att du är sjuk :/ vill inte heller vara taskig, men jag tror inte du ser själv hur otroligt mager du blivit. Inte kul att se, du som annars är så fin. Ta hand om dig!

  Reply
 • Vad har du gjort med kroppen? 🙁 Så smal!

  Reply
 • ser jätteskönt ut med solen men gjorde de inte grymt ont att sätta sig på en stekhet bil (dem blir ju liiiite varma i solen) i shorts? 😛

  Reply
 • Självklart var jag där! Det är ju tradition att gå på Rocken. Hoppades på att se dig i år igen, men kanske har tur nästa år istället. Detta året hade vi tur med vädret iallafall.

  Reply
 • Så jäkla härlig bild!!! KRAM på dej :)))

  Reply
 • Japp, det var så härligt där! Såg dig ett par gr och måste faktiskt säga som några andra, du har blivit super smal! Jag har sett dig i stockholm en gång för ett tag sedan också och du var du inte lika smal som nu!

  Reply
 • Hej!
  Såg dig på SR i torsdags och får ursäkta att jag skrek till lite (hehe) när vi gått förbi drog jag tag i min sambo och agerade som jag sett typ… största grejen i världen och han blev exalterade och jag sa att jag sett "den där sminkblogg-tjejen jag alltid följer"
  Hans svar: Linda Hallberg heter hon va? Åh herregud jag har blivit helt skadad….
  Jag matar han med bilder kan jag säga haha 😀
  Du är bäst!

  Reply
 • Vad gullig du är 🙂

  Reply
 • Yepp, klart man var på SRf.. 😀 fyfan så jävla bra..! blir lätt att dra dit nästa år igen fast än man har 300 mil tur och retur 😉

  Reply
 • Klart jag vart där, partade lite med killen till vänster om dig med tofsen! 😀

  Reply