Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:01 | June 10, 2013

Mineralize skinfinish Adored

Här har vi den på.. Min nya favorit: Mineral skinfinish i färgen Adored! Helt fantastisk highlight.
Jag har lagt den på kinder, näsa, haka och panna.

(Haha, ignorera mitt finger.. plåster ni vet)

/Here it is: Mineralize skinfinish Adored.. How lovely is it? 🙂


13 kommentarer13 kommentarer om “Mineralize skinfinish Adored”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Adored var det väl? 😉 Tycker Mac har släppt nog "Aurora"'s haha.

  Reply
 • Haha.. hoppsan.. ja Adored 😛

  Reply
 • Hej.. jag har en fråga jag hoppas på att du ska kunna hjälpa mig med. Jag blir alltid så himla fläckig i ansiktet efter en dag med smink. Jag använder dagkräm, sedan loreal's primer för ansiktet, sen en foundation från maybelline och ett solpuder. Vad kan jag göra för att inte bli det? Sminket håller aldrig 🙁

  Reply
 • hej! Har precis börjat med smink videos på youtube! ÄLSKAR smink, det är en hobby för mig och du är en stor inspiration. Men checka in min senaste video och säg till vad du tycker, skulle uppskattas. Youtube.com/ceciliaracho

  Reply
 • Jättefint verkligen! 🙂

  Reply
 • Vilken underbar nyans på nagellacket. Vad är det för lack? 🙂

  Reply
 • Det är essies boom boom room 🙂

  Reply
 • Skitsnyggt verkligen! Ser sommarfräsch ut! Förresten undrar jag vad du har för nagellack på bilden??! Superfint det med!

  Reply
 • Åh underbart nagellack! Påminner om Elina från make up store! Vad heter färgen? Har sökt ett sånt lack så länge!!

  Reply
 • Hej!
  Vet du om Mac säljs någonstans i Linköping?
  Tack för en fantastiskt inspirerande blogg!!
  Med vänlig hälsning, Sanna

  Reply
 • Nej tyvärr inte 🙁

  Reply
 • Vilket läppstift/läppglans har du på bilden? Sååå sommarfint!!! Måste ha! 🙂

  Reply
 • MAC:s Silly!

  Reply