Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

13:40 | June 10, 2013

Tropical Taboo

Sommar 2013 går i latinamerikanska vibbar hos MAC. Tropical Taboo heter looken och jag har fått kika på två av produkterna.

Cha-cha-cha blev jag inte alls imponerad av, ganska mesig för min smak, men mineralize skinfinish i färgen “Adore”.. JAG DÖR! Herre min gud så jävla snygg den är!
Testkörde den lite direkt efter jag tog dessa foton, och vilken glöd, vilket liv ansiktet får! Perfektion Jag måste visa er snarast!

Produkterna kommer ut under begränsad tid från den 8 juli.
Mineralize eyeshadow 200kr
Mineralize skinfinish 295

/MAC Summer 2013, it’s samba, it’s latinfever.. the name of the collection is Tropical Taboo
I’ve tried two of the products in the collection, and I’m not impressed by the mineralize eyeshadow cha-cha-cha at all.. BUT, on the other side.. Mineralize skinfinish in “Adore”.. I adore it.. oh my god! It’s amazing, I have to show it to you ASAP!

Avaliable from july 8th for a limited period of 6-8 weeks


1 kommentarerEn kommentar om “Tropical Taboo”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hohoo! Jag vill bara fråga lite gällande din conch. Jag undrar om du kan ligga på det örat eller om det gör ont i brosket då? Jag har nämligen ett hål i örat som sitter precis intill broskkanten och ligger jag på det örat så ilar det liksom i brosket, det gör skitont! Nu är det bara så att jag vill gärna ha en conch men gör det ont så bangar jag nog 😛

    Reply