Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:00 | June 16, 2013

Mina tio favorit-nudes!

De må se likadana ut för det otränade ögat, men det finns otroligt många nude-nyanser
Här är mina tio favoriter (för tillfället)

/They may look the same for the untrained eye.. but there are thousands of nude-shades! Here’s my ten favourites!

1. Maybelline color sensational 715 Choco Cream
2.Viva la diva 17 Toffee
3. Make up store Exit
4. Make up store Maria Montazami Pink
5. Sephora rouge shine n.02
6. MAC Cremesheen Creme d’nude
7. Make up store Maria Montazami
8. MAC Mineralize rich Luxe naturale
9. Make up store Invisible
10. Make up store Bare


12 kommentarer12 kommentarer om “Mina tio favorit-nudes!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Har du något tips på ett bra nude-läppstift som funkar när man är solbränd? 🙂

  Reply
 • Hur får man tag i Sephora rouge shine n.02, om man inte har möjlighet att köpa de i butik? 🙂

  Reply
 • Tycker femman såg väldigt fin ut. Gillar nude när de är lite sådär svaga. Jag har rätt röda läppar i mig själv, så tar jag på någon som är för orange eller typ foundationaktig och tjockare så ser det väldigt onaturligt ut. Men visst är där skillnad på dem. Alla är nude men tonerna drar åt lite olika håll. Vilket ju är bra, för en del passar ju i de som är mer orange, medan de som jag kanske ska ha de som mer går åt rosa 🙂

  Reply
 • Vars kan man köpa maria montazami läppstiften? Finns de någonstans att beställa på internet?
  Har inte möjlighet att köpa i butik 🙁

  Reply
 • Går 6an att köpa nånstans på internet?:)

  Reply
 • Tycker verkligen att det är supersnyggt med nude-läppar, men får det aldrig att funka för mig, hittar aldrig rätt nyans för min hudfärg. Det ser bara konstigt ut på mig, tyvärr. Dels har jag av naturen röda läppar + att jag som halv-asiat aldrig blir blir så där snyggt blek, utan mest gul/brun.
  Kan du inte göra ett inlägg om vad man bör tänka på när man väljer nyans + andra tips gällande nude-läppar. Tror det skulle vara uppskattat av flera, alla har ju olika förutsättningar..;-)
  Kram!

  Reply
 • Du borde testa Apoliva Natur från Apoteket, underbart!

  Reply
 • Åh! det ska jag kika på!

  Reply
 • Kan du göra två likadana inlägg fast om röda & rosa läppstift?:)

  Reply
 • Toppen med ett sånt här inlägg, men har du några konkreta tips på vad man ska tänka på när man väljer nyans? Det är ju jättesvårt att veta vad som passar ens hudton och läppfärg. Det är ju väldigt lätt att det inte alls ser bra ut, men får man till det rätt blir det ju toppensnyggt!

  Reply
 • Hej Linda! Läs gärna det här inlägget http://rodeo.net/agnes-b/2013/05/inga-genier-direkt eller det här korta http://thelingerielesbian.tumblr.com/post/29934763292/calling-out-the-lingerie-industry-beige-is-not-nude/. Jag själv hade aldrig reflekterat över saken (tyvärr) innan jag läste Agnes inlägg. När man tänker efter så är det ju sjukt att det allt som oftast är ljusa nyanser som räknas som "nude". Det vore ju enkelt att tala om beige istället!

  Reply
 • Ett par av dessa borde jag kolla på i butik. Alla nudeläppstift jag har testat hittills har varit för mörka och för orange. Jag har väldigt ljus hy. Nr 6 kanske skulle funka på mig. 🙂

  Reply