Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:30 | June 21, 2013

Trolla bort en tatuering

Man kanske ångrar en tatuering, eller passar den där dödskallen på armen helt plötsligt dig inte lika bra längre. (inget fel på dödskallar, det fick bli ett exempel bara)
Jag fick veta att Make up forevers Full Cover extreme camouflage cream kan trolla bort tatueringar, samt att den är vattenfast. Så jag provade.

Just själva concealern var lite ljus på min arm (funkar nog bättre på vintern) men den täckte bra. Jag lade sedan ett foundationpuder över för att täcka lite extra och få bort den ljusa färgen, och det funkade ju ganska bra tycker jag! Man kan ana tatueringen nååågot litegrann. Jag tycker det är skitsvårt att täcka tatueringar, någon som har något tips på produkter just anpassade för detta?

/I got to know that you can cover tattoos with Full cover extreme camouflage cream.. so I had to try.
The concealer was a bit too light for my arm, so I fixated it with a darker powderfoundation.. I think it went out pretty good?
I think it’s so hard to cover tattoos, got any tips?


15 kommentarer



15 kommentarer om “Trolla bort en tatuering”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Just mörka tatueringar som denna du visade kan man först neutralisera med en rosa / persiko / laxfärgad corrector först och sen täcka det rosa med ex denna concealer. Rosa delen på cover all mix (mus som du säkert redan känner till..) funkar utmärkt. Även sett och hört att Eve Pearls salmon concealer duo funkar utmärkt till detta 🙂

  Reply
 • dermablend!!! http://www.youtube.com/watch?v=KtUUOxskTA0

  Reply
 • Vilket foundationpuder är det du har använt? Vad är egentligen ett sånt, och hur funkar det?

  Reply
 • Cover FX!

  Reply
 • Jag provade Kat Von D´s Lock it tattoo concealer när jag var på Sephora i Barcelona och den funkade väldigt bra! 🙂

  Reply
 • Vichy dermablend är grym!!! Jag brukar köpa dem från echemist.co.uk fraktfritt till hela världen. Numera använder jag även deras foundation som concealer för att dölja ärr och blemor. Den bästa jag testat!! Väldigt lätt i komsistensen men täcker oerhört bra. Finns som foundation, concealer och settingpowder.

  Reply
 • Maria! Tack för tipset. Har kollat Vichys dermablend men har du nåt tips på val av nyans?

  Reply
 • Malin, Jag har både opal och gold. Opal är den ljusaste, gold är relativt mörk. Opal använder jag när jag inte är allt för brun, och sedan blandar jag med gold allteftersom brännan börjar ta sig=) Den täcker verkligen helt fantastiskt! Den är så lätt i konsistensen och blir inte alls kakig, resultatet blir väldigt naturligt. Ska du använda den till att täcka blemor så tycker jag även att den är kanon då den inte gör huden värre utan snarare bättre. kan användas i hela ansiktet, jag brukar dock köra på en lättare foundation för att jämna ut hudtonen, och sen gå efter med dermablend där det behövs. Jag rekommenderar att köra på deras foundation och ha den som concealer snarare än deras concealerstick Jag har sedan en liten pensel som jag liksom duttar på concealern med =) real technique deluxe crease brush använder jag och den är himla bra tycker jag =) Lycka till =)

  Reply
 • hej, kan inte du göra en tutorial med färgpaletten nr 09 som kom i glossybox för någon månad sen? =)

  Reply
 • Kryolan har produkter för de! 🙂

  Reply
 • kat von d's tatoo concealer?

  Reply
 • Malin, Jag har både opal och gold. Opal är den ljusaste, gold är relativt mörk. Opal använder jag när jag inte är allt för brun, och sedan blandar jag med gold allteftersom brännan börjar ta sig=) Den täcker verkligen helt fantastiskt! Den är så lätt i konsistensen och blir inte alls kakig, resultatet blir väldigt naturligt. Ska du använda den till att täcka blemor så tycker jag även att den är kanon då den inte gör huden värre utan snarare bättre. kan användas i hela ansiktet, jag brukar dock köra på en lättare foundation för att jämna ut hudtonen, och sen gå efter med dermablend där det behövs. Jag rekommenderar att köra på deras foundation och ha den som concealer snarare än deras concealerstick Jag har sedan en liten pensel som jag liksom duttar på concealern med =) real technique deluxe crease brush använder jag och den är himla bra tycker jag =) Lycka till =)

  Reply
 • Dermablend!!!

  Reply
 • Du ska täcka tatuering med rött läppstift först och sedan lägga concealer och sedan puder. Det täcker upp mörka eller färgglada tatueringar. Vet inte hur!

  Reply
 • I often visit your site and have noticed that you don’t update it
  often. More frequent updates will give your website higher authority & rank in google.
  I know that writing posts takes a lot of time, but you can always help yourself with miftolo’s
  tools which will shorten the time of creating an article
  to a few seconds.

  Reply