Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:12 | June 23, 2013

Vi snackar neon!

Åh ja.. detta är j*vligt orange..
“Madness” från Nars verkligen lyser i ögonen.. coolt som tusan. Här har jag använt ett vitt lack under för att få en ordentlig neoneffekt.

Jag älskar! Vad tycker du?


/ Oh yeah.. this is neon at it’s best.. Love the orange color. Do you?
Nailpolish in “madness” from Nars


12 kommentarer12 kommentarer om “Vi snackar neon!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Wow, riktigt snyggt! Vad använder du för topplack? Ser så himla blankt ut 🙂

  Reply
 • Nu är det så att jag hade en fundering, du sminkar ju dig med olika avancerade sminkningar varje dag(nästan) osv, är det inte jätte svårt att tvätta bort det? Vad använder du när du tvättar bort ditt smink? Jag har väldigt svårt att få bort mitt smink även fast det inte är vattenfast, skulle inte du kunna göra ett inlägg om just hur du får bort ditt smink… Tack på förhand!!

  Reply
 • Fantastisk! Älskar riktigt knalliga färger på sommaren 🙂

  Reply
 • Åhh så läckert och snyggt, älskar neon! 🙂

  Reply
 • Hej Linda! Du måste hjälpa! Efter bara några timmars festande brukar min makeup alltid bli superglansig och äcklig. Det nästan rinner av och jag ser ut som en vandrande fläck. Vad ska jag använda för produkter?

  En annan sak också, jag är rosa i min hudton och blek med fräknar. Kan du inte tipsa om en foundation som inte gör att jag ser grå ut? Använder fit me och 24h stay just nu!

  Reply
 • Vet inte om du har skrivit om detta tidigare, men då måste jag ha missat det! Men vet du vart Nars produkter finns att köpa?

  Reply
 • på Sephora på Biblioteksgatan i sthlm 🙂

  Reply
 • Hej Linda! Jag har en liten fråga som jag säkerligen tror att du kan svara på. Jag ska börja andra året på en stylistutbildning (hår,smink, naglar, hud, fransar osv) och vi ska ha en praktikperiod på 4 veckor och jag är i full jakt på att hitta den perfekta platsen. Jag har varit hela förra läsåret varje fredag på Make Up Store i Borlänge (Dalarna) och jag trivdes som sjutton där och jag har även fått erbjudande om jobb, alltså så känner jag att dem här 4 veckorna som jag ska ha praktik inte ska spenderas på just Make Up Store eftersom jag varit där ett helt år och i princip lärt mig allt som jag kan läras inom den butiken.
  Min fråga är då vad du skulle rekommendera för plats till mig. Jag har letat på Google och Arbetsförmedlingens sida på lite olika platser men utan idéer så hittar man inte så mycket. Eftersom jag känner att jag vill bort ifrån Dalarna så har jag letat lite i Stockholms trakterna och det vore kul att vidga sina vingar lite längre bort än just dalarna, för att knyta kontakter men också för att få se en liten annan miljö. Det vore så himla tacksamt om du kunde svara på min fråga vad du skulle råda mig att söka till eftersom du själv är en MUA. Du får gärna skicka ett mejl med ditt svar! Tack på förhand 🙂
  MVH Evelina

  Reply
 • Riktigt snyggt! 😀

  Reply
 • Haha tredje året menar jag ju självklart!

  Reply
 • Skit snyggt lack! 🙂

  Reply
 • Love it!

  Reply